Arkadaşlar, o kadar sunucuda oynuyosunuz, o kadar sunucu açıyosunuz. Peki kim bana söylicek bu oyunun amacı nedir ?
10 kez okumuş 0 cevap,
Habuki ben herkesden aklına geleni söylemesini istiyorum, lütfen çekinmeyin...
Buneya herkes amaçsızmı oynuyo
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Arkadaşlar, o kadar sunucuda oynuyosunuz, o kadar sunucu açıyosunuz. Peki kim bana söylicek bu oyunun amacı nedir ?
eglence olsun diye bence bi amaci yoq bazi insanlarin 3 sınıf ulşkelere bu tur planlarla geclerrini oyalamasi bence
Her zaman beLLi bir grup haLinde oynadığımızdan çok eğLenceLi geLirdi..
Biraz asosyaL bir insanLardık Hem zaman geçirmek hemde eğLenmek için birşey Lazımdı ve oynadık
Tabi arada eğLenceden çok robot gibi sadece kastığımız günLerde oLdu.Sadece sıraLamada 1. oLmak için..
OLdukta ne geçti eLimize ? Hiç
Herşeye rağmen güzeLdi ama uzun zamandır oynamıyor ve takip etmiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: ByFeaR
Her zaman beLLi bir grup haLinde oynadığımızdan çok eğLenceLi geLirdi..
Biraz asosyaL bir insanLardık Hem zaman geçirmek hemde eğLenmek için birşey Lazımdı ve oynadık
Tabi arada eğLenceden çok robot gibi sadece kastığımız günLerde oLdu.Sadece sıraLamada 1. oLmak için..
OLdukta ne geçti eLimize ? Hiç
Herşeye rağmen güzeLdi ama uzun zamandır oynamıyor ve takip etmiyorum..
ewet iibi oyun ama hayatimizi yakiyo bea:D
Ben ilk oynadıım server(turkishmu) da amacım 400 olmakdı, en fazla 250 olmuştum, reset diye bişeyden haberim yoktu, oyundakilerle güzel muhabbetler oluyodu, bi guilde girmiştim, daha artı basmayı bile bilmiyoken oyundan zevk alıyodum. Artı basmayı, kanat yapmayı, kuş at pelerin yapmayı örendim. Sonra onun adminleri değişti, bazı olaylar oldu sonra player kalmadı, ve kapandı.
2. Oynadığım server kingmu, öncekine göre bayaa bi kolay geldi, kolayca arkadaşlarla 400 olduk, sonra res olayını öğrendik, hayla acemiyim en son 67 res oldum, sonra pc bozuldu :) yeni pc aldık, 1bucuk ay sonra, tabi server kapanmıştı.
3.Oynadığım server leadermu, bk kombo örendim, ref set yaptım, set yapmayı örendim, guild e girdim, ilkkez orda guild macı yapmıştık, bayaa zevkliydi.
Daha sonra birçok serverda oynadım, peş peşe ondan ona atladım, çok şey örendim ama bu oyunuda güzel bi amaç oldunu yeni örendim.
Ben ilk oynadıım server(turkishmu) da amacım 400 olmakdı, en fazla 250 olmuştum, reset diye bişeyden haberim yoktu, oyundakilerle güzel muhabbetler oluyodu, bi guilde girmiştim, daha artı basmayı bile bilmiyoken oyundan zevk alıyodum. Artı basmayı, kanat yapmayı, kuş at pelerin yapmayı örendim. Sonra onun adminleri değişti, bazı olaylar oldu sonra player kalmadı, ve kapandı.
2. Oynadığım server kingmu, öncekine göre bayaa bi kolay geldi, kolayca arkadaşlarla 400 olduk, sonra res olayını öğrendik, hayla acemiyim en son 67 res oldum, sonra pc bozuldu :) yeni pc aldık, 1bucuk ay sonra, tabi server kapanmıştı.
3.Oynadığım server leadermu, bk kombo örendim, ref set yaptım, set yapmayı örendim, guild e girdim, ilkkez orda guild macı yapmıştık, bayaa zevkliydi.
Daha sonra birçok serverda oynadım, peş peşe ondan ona atladım, çok şey örendim ama bu oyunuda güzel bi amaç oldunu yeni örendim.
yanlis hatirlamiorsam turks muda darklord pelirnini admin veriyodu degilmi o 2004 veya 2003 seneleri aciqti soul karsiligi pelerinleri veriolardi:D
quote:
Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-
quote:
yanlis hatirlamiorsam turks muda darklord pelirnini admin veriyodu degilmi o 2004 veya 2003 seneleri aciqti soul karsiligi pelerinleri veriolardi:D
Konuyla alakasız ama turkishmuya 3-4 sene önce katıldım, zaten 4-5 ay sonra kapandı. Son zamanlarda cs de bless soul yagıyodu, pelerini kendim bastım ama 1 hafta sonra itemler silindi zaten :)
anlık hazlarımızı tatmin etmek
Turkish de ben de oynadim orasi gercekten bambaska bir serverdi karakter adim Perver di Turkiyem guildindeydim tam 2 sene oynadim ve simdiye kadar oynadigim en uzun server di keske oyle bir server tekrar olsada yine oynasak ahhh ahhh ....
Oyunda asıl amaç CastleSiege yi almak. Tabi onu yaparken küçük amaçlar doğuyor.
Bunun için önce biraz res atıcaksın, sonra setini silahını hazırlicaksın, sonra guzel bir guild e girceksin yada kendin kuracaksın. Guild olarak cs ye katılcaksın.
Bize PvP server lazım, oyundaki tek amaç rankings olmamalı.
quote:
Oyunda asıl amaç CastleSiege yi almak. Tabi onu yaparken küçük amaçlar doğuyor.
Bunun için önce biraz res atıcaksın, sonra setini silahını hazırlicaksın, sonra guzel bir guild e girceksin yada kendin kuracaksın. Guild olarak cs ye katılcaksın.
Bize PvP server lazım, oyundaki tek amaç rankings olmamalı.
arkadaslar cevap yaziyorum adminler silior yeter artik baqin beni ayar ediyosunuz burda sesi mi cikarmiorum ama neden ve ne anlama geliyor bilmiorum ama bi daha gerekc gostermeden yazim siliirs terbiyemi bozarim aklinizda bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: sonsuz-mu
Turkish de ben de oynadim orasi gercekten bambaska bir serverdi karakter adim Perver di Turkiyem guildindeydim tam 2 sene oynadim ve simdiye kadar oynadigim en uzun server di keske oyle bir server tekrar olsada yine oynasak ahhh ahhh ....
ben turks mu da kasmadim bizim volkan gil kasiodu mafia falan ben thegamede kasiodum ve zati ordan mu israele gectim gectigimde arkadaslar da gecmisti bayada uzun surmustu:d tarihi bi ilk ti o bir bide sensoz net mu wardi 1 snenede o surmustu galiba ufak kardesim oynuyodu
Hocam Bence Eglence Arti calisip emek verme ve Player Keserek emegini karsiligini Alma
guild halinde veya tek başına stadiumun başında durup gelen geçeni kesmek kadar zevkli bişey yok :) bide zor serverde sabaha kadar kasarken muhabbette doyum olmuyo :)
Biz anca robot gibi res atarız... Biz anca önce full stat olmayı biririz... Anca ks atarız anca spotta afk bırakırız.... En fazla item dizeriz üstüne.... Sonra geleni geçeni ben senden daha güçlüyüm diye keseriz... Zaten muonline budur... Başka ne olabilirki...
Sanki full stat o kadar mantıklı bişeymiş gibi herkes full stat açıyo, bir akıllı düşünmüyoki: Ulan bu elfin defans neden ezik kalıyo? bu bk neden uçuyo? 400lwl(orijinal) e göredüşün artık... Elf azbi str werir sonra agi/vit werir ama agi çok olur... ene vermeden... BK str vermek zorunda agi vermek zorunda ene vermek zorunda... çünkü: ene vermese ag olmaz, can buff az olur, skill yüzdesi az olur str vermese atak olmaz, elbise giyemez... agi vermese atak speed, def, dsr, asr olmaz vit vermese can olmaz
Bu BK lar her stat a vermek zorunda, ama elf çok agi verir, bu yüzden... BK için: elf için: 2 agi 1 pvpdsr 9 pvpasr 10 agi 1 pvpdsr 6pvpasr 3 agide 1 defans 10 agi 1 defans 15 agide 1 atackspeed 50 agi 1 atackspeed
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme