Şimdi Ara

Mu online acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mu online yi heycanla indirdim ancak ilk bşça açılan ekran kasıyor bu greksinimlerden degil zaten cok bir gereksinim isteyen bir oyun degil ancak neden kasıldıgı konusunda bir fikrim yok hani o açılan mavi ekran varya o kasılıyor işte car bile açılamıyor .......yardım lütfen yardım için e meil im murat_tekneciæhotmail.com yada burayada yazabilirsiniz ancak ben pek pc deyimlerinden anlamam yani msnnede anlatarak yaptıraca bilicek arkadas varmı?

• yesil ekran cikiyorsa ekran kartinin driveri yoktur bilgisayarinda, kısacasi bilgisayarin ekran kartını tamıyorudur asagidaki programi indirirsen sorunun çözülür büyük ihtimal..

Geforce Driver için TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anumis -- 1 Haziran 2007; 16:27:17 >
  • kardeş çalıştır dedim ve 10 dk bekledim yüklensin diye sonra yyüklendi ama bilinmeyen yapımcı dedi ve tek seçenek tamam seçenegi çıktı tıkladım hiç bir şey olmadı ne yapayım
  • bide benim ekran kartı SİS ona göre bir şeyler söylessen
  • tam marka solersen yardimci olmaya calisayim veya kendin google den sis xxx driver dowland yaz çikar saten oradanda indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anumis -- 1 Haziran 2007; 16:57:14 >
  • arkdasım öncelikle tesekkür ediyorum ilgilendigin icin simdi marka SİS 300/305/630/540/730 budur ve olayı tekrar anlatayım şimdi yükledim mu yu ancak açıldıgında ikitane server var sol tarafında bunları tıklamak için fare oynatıyorum ancak fare bir gidiyor en sona bir gidiyor en aşağıya yani oyun kasılıyor .olayda budur ...tekrar ilgilendiğin için sagol
  • TIKLA

bide ustteki linki te var onu dene istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadas orda benim ekran kartına uygun yokki kafayı yicem ya başlayamayacagım oyuna kardes ne olur biraz daha yardım
  • bilemicem o zmn Google den ara ekran kartinin markasini yaz ondan sonra driver dowland yaz .

mesela benim Geforce Fx 5500 driver dowland
  • her ne kadar sonuca ulasmasakda sagol kardes yardımların için
  • kusura bakma elimden gelen bu. ama ayni sorunu bende yaşamıstım fakat ben bu yolla cozmustum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.