Şimdi Ara

MU Online yarım ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne yaptım ne ettimse ekran sorunumu düzeltemedim.
    counter strike'ta da aynısı oluyor fakat sallamıyordum da, daha beteri mu online da oluyor.
    masaüstünden önce 1024-728'e ayarlayıp ekrana sığdırıp sonra yeniden eski ayarlara dönme olayını denedim ama olmadı.

bir de saçma bir soru olacak sanırım ama nasıl reset atıyorduk? 8 sene sonra kolay bir serverda nostalji yapayım dedim, burnumdan getirdi ekran sorunu.
    unuta unuta da reset atmayı unutmuşum

• http://www.fileplanet.com/161143/download/MU-Online-Resolution-Changer

Bu dosyayı indir oyunun kuruluğu olduğu dosyaya at.Sonra rar'dan çıkart,çıkarttığın dossyayı çalıştır 1024x768 olan seçeneğe tıkla ve apply de sonra oyuna gir.

Oyun içi reset ama komutu varsa /reset yaz.

Eğer reseti siteden atılan bir oyunsa siteden account girişi yapıp Character Panel kısmından reset characteri bulup res atıyoruz.

• cevap için teşekkür ederim hocam, dosyayı indirip kurdum. tam olarak full screen'e gelmedi ama görüntü biraz daha büyüdü.
    ekran kartıyla ilgili mi bi sıkıntı var ne var anlamadım.
    çok kurcaladım ayarları, sıfıra döndürüp baştan başlatıcam.
  • cevap için teşekkür ederim hocam, eklentiyi indirip kurdum biraz daha iyi şimdi, ama yine full screen olmadı.
    çok kurcaladım ayarları başa döndürüp resetlicem cihazı, umarım olur ya..
    2-3 haftalık takılırım dedim, olmuyo. :)
  • Forumda Mu Minimizer diye konu var oraya gir indir programi.
    Programi Administrator olarak calistir.

Config>Game Config'e gir

ekranin cozunurlugunu sec Pencere acilmasini istemiyorsan Windowe mode secili olmasin istiyorsan sec Save de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutrut06

cevap için teşekkür ederim hocam, dosyayı indirip kurdum. tam olarak full screen'e gelmedi ama görüntü biraz daha büyüdü.
    ekran kartıyla ilgili mi bi sıkıntı var ne var anlamadım.
    çok kurcaladım ayarları, sıfıra döndürüp baştan başlatıcam.

Birde şunu deneyin.

Ekran çözünürlüğünüzü 1024x768 e tekrar getirin "ekrana sığdır ya da Tam ekran ölçeklendir" kısmı varsa bir daha işaretleyip uygula ve tamam deyin.Sonra ekran çözünürlüğünüzü normale getirin.Ardından oyunun launcherine sağ tıklayıp özellikler>uyumluluk bu kısımda "bu programın çalıştırılacağı windows modu" karesine tıklayıp win7i seçin.Sonra alttaki şıklardan "yönetici olarak çalıştır"'a da tıklayıp uygula diyip tamam diyin.Sonra oyuna girin.

• İstediğiniz çözünürlüğün fullscreen yada winmod olanına linkte verdiğim kayıt defterlerine tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

http://s3.dosya.tc/server23/NctPgG/WinMode.rar.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 1 tam ekran sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.