Cok Güzel Server Bn Baslıyorum Simdi Redoxmu Yada Hıyarmu Acılana Kadar Burdayım http://platin.servegame.com
Beyler Kundum Soul Pelerin Shoplarda var soul sadece 2k bless bug on acılsta 300 point gelio lag 0 cok guzel yeniye benzio 1. 60 res civarı
quote:Orijinalden alıntı: AhhMeeT001Beyler Kundum Soul Pelerin Shoplarda var soul sadece 2k bless bug on acılsta 300 point gelio lag 0 cok guzel yeniye benzio 1. 60 res civarıBeNDe Geliorm FiNaLFhiT
quote:Orijinalden alıntı: AhhMeeT001Beyler Kundum Soul Pelerin Shoplarda var soul sadece 2k bless bug on acılsta 300 point gelio lag 0 cok guzel yeniye benzio 1. 60 res civarılauncherı upload edebilir misin ulaşılamıyo sayfaya
quote:Orijinalden alıntı: Meshheadlauncherı upload edebilir misin ulaşılamıyo sayfayaAlıntıları Göster srver Offline Zaten..=)
quote:Orijinalden alıntı: Dallasxsrver Offline Zaten..=)Alıntıları Göster Server Online Beyler Ben Yazdıgımdan Beri Onlineyim
quote:Orijinalden alıntı: AhhMeeT001Server Online Beyler Ben Yazdıgımdan Beri OnlineyimAlıntıları Göster evet ama yazdiktan sonra offline olmuş galiba siteye baktim ama offline yaziyor
quote:Orijinalden alıntı: ercan291980evet ama yazdiktan sonra offline olmuş galiba siteye baktim ama offline yaziyorAlıntıları Göster Evt Yazdıkdan 5 dakikla sonra Offline Oldu ACılır Ama
quote:Orijinalden alıntı: AhhMeeT001Evt Yazdıkdan 5 dakikla sonra Offline Oldu ACılır AmaAlıntıları Göster launcher upload edin lütfenn
quote:Orijinalden alıntı: L1zArdServer OnLine ..Alıntıları Göster giriyorum buldum launcher lorencia bar nick aynı inşallah
quote:Orijinalden alıntı: Meshheadgiriyorum buldum launcher lorencia bar nick aynı inşallahAlıntıları Göster Ben daHa cLient indircem yaw
quote:Orijinalden alıntı: L1zArdBen daHa cLient indircem yaw Alıntıları Göster benim wardı önceden ... neyse takma kafanı ben daha 80 lvlım işim war gitmek zorundayım
quote:Orijinalden alıntı: Meshheadbenim wardı önceden ... neyse takma kafanı ben daha 80 lvlım işim war gitmek zorundayımAlıntıları Göster Ne takacam la problemli saat 7 gibi indirmeye başlasam 9 gibi inmiş olsa 9 la 3 rası da online olursa 6 saat o da yaklaşık 30 a yakın res eder ..
quote:Orijinalden alıntı: L1zArdNe takacam la problemli saat 7 gibi indirmeye başlasam 9 gibi inmiş olsa 9 la 3 rası da online olursa 6 saat o da yaklaşık 30 a yakın res eder ..Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: L1zArdNe takacam la problemli saat 7 gibi indirmeye başlasam 9 gibi inmiş olsa 9 la 3 rası da online olursa 6 saat o da yaklaşık 30 a yakın res eder ..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: santosantos Ne takacam la problemli saat 7 gibi indirmeye başlasam 9 gibi inmiş olsa 9 la 3 rası da online olursa 6 saat o da yaklaşık 30 a yakın res eder .. o kadar Kolay Deil Canavarlar Guclu ve Res lwl 400 ama tabi yarım saatte atarsın :D
quote:Orijinalden alıntı: AhhMeeT001quote:Orjinalden alıntı: santosantos Ne takacam la problemli saat 7 gibi indirmeye başlasam 9 gibi inmiş olsa 9 la 3 rası da online olursa 6 saat o da yaklaşık 30 a yakın res eder .. o kadar Kolay Deil Canavarlar Guclu ve Res lwl 400 ama tabi yarım saatte atarsın :DAlıntıları Göster indirmeye başladım ve 81i doldu gelioz hücum
quote:Orijinalden alıntı: Odeon-Marikindirmeye başladım ve 81i doldu gelioz hücumAlıntıları Göster beyler server açılmıo ama online dio
quote:Orijinalden alıntı: Odeon-Marikbeyler server açılmıo ama online dioAlıntıları Göster bende geliorum nick :SaSaBuRaK