Şimdi Ara

MU Sunucusu açtırmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımın ricası üzerine açıyorum bu konuyu, eski MU seveni bir arkadaşım tekrar MU sunucusu açıp arada takılmak istiyor ancak sunucu açmayı bilmiyoruz, bu konuda kurulum hatta hosting vs hizmeti veren firma var mı? Veya bize tüm yama-fix güvenlik ayarlarıyla kurup teslim edebilecek birisi var mı? 97d olacak ayrıca sürümü.

Gerekli windows sunucuyu sağlayabilirim eüer gerekirse, bana mu online sunucunun kurulumunu yapacak birisi lazım. Eğer İstanbul'da ikamet eden birisi olursa daha iyi olur.

Ayrıca, emeğinin karşılığını da elbette vereceğiz. Şimdiden teşekkürler.

• sa kardes facebook kullaniyormusun
  • Serveri kurdur 1 ay sonra kapat. Daha sonrada Türkiye de MuOnline oyuncusu kalmadı. İşte bu zihniyetten dolayı oyuncu yok. Şu bölüm Mezar olmuş artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrienzOwner

Serveri kurdur 1 ay sonra kapat. Daha sonrada Türkiye de MuOnline oyuncusu kalmadı. İşte bu zihniyetten dolayı oyuncu yok. Şu bölüm Mezar olmuş artık.

Arkadaşım kendi oyuncu arkadaşlarımız için private türden bi sunucu açtırmak istiyoruz, sağda solda tanıtımını yapıp kaçmayacağız yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçanlar gelmesin bu servera
  • Server Kurmak isteyen Tüm arkadaşlar bana Ulaşsın....

Face :https://www.facebook.com/FearlesMu/
    MU Sunucusu açtırmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VTMuPlay -- 24 Mayıs 2017; 23:30:40 >

• Tmm yardım edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MMS almak da mı ücretli?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aga kaç tl ye kuruyonn

• Hocam para vermeye gerek yok sağ sola gel benle takıl yeter server hazır herşey kuruluhttps://www.facebook.com/CILGINTURKKLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.