Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eger gs 65 k yi destekliyosa 65k yi aktif etmeniz için yardım edebilirim
  • Düşünceleriniz için teşekkürler. Şu an için serverde resetli char yok. Ayrıca bu gece test bitecek ve server resetlenecek. Onun dışında GameServer üzerinde çalışmalar devam ediyor. Gelişme olursa size bildirilir.

Saygılarımla...
  • pointleri nasıl basıcas?
  • Unknown Is Oyunda Değil En Son Görüldüğü Yer
    karekterlere bakınca online olan karakterler için bu gozukuyo bunu duzeltin bi zahmet
  • Site FULL türkçeye çevrildiğinden dolayı bazı hatalar var. Giderilmeye çalışıylıyor.
  • Arkadaşlar yukarıda zaten yazılmıştır.
    Not: Server Bu gün yani Cumartesi günü 19.05.2007 tarihi test gününüdür Exp 7000x dir.
    Servere yarın hesaplar ve karakter kalmak üzere reset atılacaktır sadece Puanlar,skill,Paranız,Canta ve Kasanız sıfırlanacaktır.
    ilk 10 hesap ödülü yarın başlamaktadır ama bu gün kayıt olan oyuncularımız sayılmaktadır!

Puanlar siteden basılıyor.

HoRRoR gerekli düzenleme yapılacaktır gözden kaçmış.

Teşekkürler.
  • foruma kayıt oldum 2 kere yanlıs gırıs fln
    dıyo delı oldum admın bıde msj attım ılk 10num :d
  • 2 SORUM OLUCAK;

1-Oyuna Başladım +150 Puan Almadım.

2-Bu Gece 12:00 Dan İtibaren Testten Cıkıcak Demi Ben O Zaman Kasmaya Baslıcam.Vede Sımdı Kassam Hesaplar Kalcak Demissiniz Lvl'Ler Kalcak Demi.
  • oyuna giremiorum kasıor:S:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 19 Mayıs 2007; 20:04:51 >
  • turka su pacht suraya atta gırekk
  • Yaw Dc Oluom
  • Merhaba,

Mesaj atmak önemli değildir sitemize ve oyunumuza kayıt olan ilk 10 hesaba hediyeleri verilecektir ve bunun için kaçıncı üye olduğunuza bakıp sizinle iletişim kuracağız.

Forum a gelince yani Fun portal
    Herhangi bir kayıt sorunu teşkil etmemektedir.
    Kimler Kimler Çevrimiçi? dede gördüğünüz üzere aktif insanlar vardır eminimki siz yanlış birşeyler yaptınız.
    Tekrar üye olmayı deneyin ve nickinizi burdan söylerseniz duruma bakabilirim.

Ayrıca Oyunda/Oyunda değil hatası düzeltildi.

Not: Görevler lorenciada satılmaya başlandı hali haırda zaten ilk görev satılıyordu test serveri olduğu için bu gün satmayı uygun gördük yarın 2 cisi kaldırılmak üzere tabiki. Bazı ayarlar için serveri açıp kapatmak gerekebiliyor onun için eğerki oyundan düşerseniz normal karşılamanızı bekliyoruz.
    Server resetlenince sadece çıplak ilk kayıt olduğunuz hali kalacaktır.
    150 puan uygulaması için soruna bakıyoruz.
    Tekrar server açık.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 19 Mayıs 2007; 20:14:34 >

• pacht suraya koysana admın ındırek
  • Tek İstegim Server Kalıcı Olması Ve 65k stats Olmasi Ve Pointlerin Kalıcı Olmasi isallah Soylediklerimi Goz Onunde Bulundurursunuz...
  • Merhaba -Orpheus-,
    isteklerinizi göz önünde tutacağız.

Patch indirme linki açıkca belirtilmiştir indirmek için üye olmalısınız ki zaman kazanmanız açısından mail aktivasyonunuda kaldırdık.
    İlk mesajda patch adresi mevcuttur. Dediğim gibi kullanıcı adınızı verirseniz soruna bakmaya çalışırım.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [AloneLord]

2 SORUM OLUCAK;

1-Oyuna Başladım +150 Puan Almadım.

2-Bu Gece 12:00 Dan İtibaren Testten Cıkıcak Demi Ben O Zaman Kasmaya Baslıcam.Vede Sımdı Kassam Hesaplar Kalcak Demissiniz Lvl'Ler Kalcak Demi.

Point sorunu ile ilgileniliyor. Test bittikten sonra Hesabınız ve Karakterleriniz dışında herşey silinecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 19 Mayıs 2007; 20:52:11 >
  • Arkadaşlar point sorunu giderilmiştir. Reset atıldıktan sonra hediye pointleriniz iade edilecektir.
  • Atıldıgı Zaman Burdada Belirtin Lütfen Saygılar.
  • Tüm sorunlarınız için forumlarımızı kullanın lütfen.
    Ayrıca servere reset atılmasına 2.5 saat kalmıştır.Saatler 24:00 da atılacaktır.
    Level,Puan,Para,Skill bütün herşey gidecektir sadece Acc(Hesabınız) Ve Charınız(Karakteriniz) kalacaktır çıplak olarak ilk kayıt oldğunuz haldeki gibi sadece +150 Puan Dk,Dw,Mg için verilecektir Dl 200 Elf 300 Puan eklenecektir.
    Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 19 Mayıs 2007; 22:17:06 >
  • Tşk. Bu Arada Res Atıldıgı Zaman Hediye Olan Setlerimizde Gelcekmiş İlk 10 Hesap İçindeyim Onun iÇinde Tşk. Ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.