Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siteye baktım hesap sayısı 11 olmuş oynamaktan vaz geçtim
    ilk 10 hesaba hediye verilen serverlerde 10 dan fazla hesap alınacağını zannetmiyorum
    umarım yanılıyorumdur
    basarılar
    saygılar
  • Arkadaşım bizim hedilerimizi alabilmek için turkamu@yahoo.com.tr adresine hesap bilgilerini içeren mail yollamak şarttır. Şu ana kadar bana ulaşan mail sayısı 5'tir. Eğer acele edersen sende hediye itemlerden kazanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_U_R_K_A

Arkadaşım bizim hedilerimizi alabilmek için turkamu@yahoo.com.tr adresine hesap bilgilerini içeren mail yollamak şarttır. Şu ana kadar bana ulaşan mail sayısı 5'tir. Eğer acele edersen sende hediye itemlerden kazanabilirsin.

Sanırım yanlış anlaşıldım
    benim item derdim yok ben sadece dilek ve temmennilerimi belirttim
    hediye item verilmesi oyunda baştan eşitsizlik yaratacağı görüşündeyim
    eğer ilk onda bile olsam mail atmazdım yada hediyeleri kabul etmezdim
    ama server tanıtımını okadar güzel yapmıssınki servere emek harcadığın belli
    sorulara burada anında cevap yazmanda işi ne kadar ciddiye aldığının göstergesi
    keske hediye itemler olmasaydı
    ama sırf meraktan genede kasabilirim serverinde
    ilk 10 mesaj geldikten sonra bildirirsen bende bir acc alırım
    saygılar

• Server Bence Cok Guzel oLucak Kasacam Bakalım Goruces
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler.
    kutlug zaten verilen hediyelerin 1 lvl düşük hali set olarak shoplarda mevcut haksızlık olduğunu düşünmüyorum.Örnek vermek gerekirse oyuna ilk kayıt olan arkadaşlar diyelimki 300 level sen onlardan daha sonra girdin ve 1 levelsin sizin deyiminize göre buda bir haksızlıktır.
    Kim daha çabuk olursa hediyeyi kazanır sonucta burada duyuru yaparak hediye dağıtıyoruz yani ilk görenler ve kayıt olanlar yada mail atanlar hediye sahibidir umarım bu kadar büyük olmayan bir konu için sizi üzmemişizdir.
    Saygılarımla.
  • Hayırlı olsun cok güzel servera benziyo geliyorum
  • Patch upgrade(güncellenmiştir) edilmiştir. Lütfen tekrar indirin eski indirmiş olan oyuncularımız gerekli değişiklikler ve sorunsuz oyun için tekrar indirmeleri gerekir.Eski patch ile değiştirin aksi takdirde bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz.
    Herkezden özür diliyoruz.

Ayrıca full client indiren oyuncularımızda patch i Full client e atmaları gerekicektir.
    Bazı ayarlamalar ve değişiklikleri uygun gördük ve sizinde anlayışınıza sığınarak tekrar düzenlemeler yaptık.
    Anlayışınız için teşekkürler.
    Saygılarla.
    Yeni Patch için Tıklayın
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::Hurricane::..

Mu-Turka ismail hatırladınmı :)Biz kurucaktık

Hayırlı Uğurlu Uzun Ömürlü Olsun

Teşekkür ederim. Ama kısmet bizeymiş.
  • [Deleted by Admins]
  • Kota Coştu Yarın Araba Camı Sılcem Işıklarda
  • Resetlendimi AcabA?
  • Gercekten tebrik ediyorum Cok guzel olmus serveriniz umarım uzun omurlu guzel bir server olur.. Gercekten cok ugrasilmis ve emek harcanmis.. Ve acikcasida cok profesyonelce olmus.. Tekrar tebrik ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 20 Mayıs 2007; 0:29:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Patch upgrade(güncellenmiştir) edilmiştir. Lütfen tekrar indirin eski indirmiş olan oyuncularımız gerekli değişiklikler ve sorunsuz oyun için tekrar indirmeleri gerekir.Eski patch ile değiştirin aksi takdirde bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz.
    Herkezden özür diliyoruz.

Ayrıca full client indiren oyuncularımızda patch i Full client e atmaları gerekicektir.
    Bazı ayarlamalar ve değişiklikleri uygun gördük ve sizinde anlayışınıza sığınarak tekrar düzenlemeler yaptık.
    Anlayışınız için teşekkürler.
    Saygılarla.
    Yeni Patch için Tıklayın

Arkadaşlar tekrarlıyorum eğer patch i indirmezseniz oyunda bazı hatalarla karşılacaksınız haberiniz olsun ve sonucunda sürekli dc alabilirsiniz.

Server resetlenmiştir biraz hediyeler karakterlere teslim edilecektir.
    En geç 5 yada 10 dakika içinde server sizlerin hizmetine sunulacaktır.

Saygılar.

• Stats 65k oLdumu Ve Resette Pointler Kalıcımı ??
  • [Deleted by Admins]
  • Saat 00:42 Bilgi Verseniz?
  • Merhaba
    Çok özür dileriz geçikme için.

Öncelike Magic_Lord o güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

Stats olayı bir günde cözülecek olay değildir ki zaten 65k ya gelmenize daha çok var ozamana kadar elimizden geleni yaparız.
    Statslar 32k dır.
    Server Açılmıştır Hayırlı Olsun.
    Not: Türk Telekomun Dns Çalışması Vardır.
    Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 20 Mayıs 2007; 0:56:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WolfBroS

Merhaba
    Çok özür dileriz geçikme için.

Öncelike Magic_Lord o güzel yorumun için çok teşekkür ederim.

Stats olayı bir günde cözülecek olay değildir ki zaten 65k ya gelmenize daha çok var ozamana kadar elimizden geleni yaparız.
    Statslar 32k dır.
    Server Açılmıştır Hayırlı Olsun.
    Not: Türk Telekomun Dns Çalışması Vardır.
    Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız
    Saygılarımla.

HayırLı UgurLu Ola..
    Pointler Kalıcı oLur isallah..
    anLamadıgım Sey o Kadar Point BAsılıyor Kasılıyor Reste Gidince COk sinir OLurum exp : 750 yap pointler Kalıcı Olsun

• Arkadaşlar bana ulaşan tüm maillere cevap verdim ve hediye itemlerini kasalarına koydum. Mailine cevap gelmeyen arkadaşımız varsa ki sanmıyorum. turkamu@yahoo.com.tr adresine hesap bilgilerini içeren bir mail daha yollamalarını tavsiye ederim.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.