Şimdi Ara

###- Mu Turka Special Edition Karma Version -### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
0
Favori
12.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler... Öneriniz değerlendirilecektir.
    Lütfen oyunda zen yardımı istemeyin.Kuralları okuyup öyle üye olmanızı rica ederiz.
    Saygılar.
  • 7/24 Deilmiydi ??

Saat 05.11 server offline !
  • selamlar hayırlı olsun uzun ömürlü olsun dileklerimle başlayayaım
    orda demişsinizki elf charına ayrıcalık var neden die sorsam acaba kabalımı ederim?
    dark lord charını biiosunuız 250 den sonra acılır ve kasmasıda bi hayli zordur elf için bu gecerli deildir neden elfi tolere ediyosunuz bunu anlayamadım
    dl atı kuşu pelerin satılıyorsa gelirim kasarız ama bunlar yoksa cous ve crt düşme oranıda galiba normal demişsin hele hele bide sprit yoksa size kolay gele
  • Hayırlı olsun inş. uzun ömürlü olur...
  • serwer onmu?
  • Yaw Server off su an
  • su an on
  • Arkadaşlar daha önce de söylediğimiz gibi Türk Telokomun DNS çalışmasından dolayı arada kesilmeler oluyor. Server cihazı hiç kapanmadı. Ancak DNS'ler arada değiştiğinden dolayı kesintiler oluyor. Bu konuyla ilgili olarak 444 0 375 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Birde sitede iki server gösteriliyor. Castle Siege serverin offline oluşu sizi aldatmasın normal server online.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 20 Mayıs 2007; 11:20:03 >
  • patch i indirmek için forumunuza üye olmak gerekiyor. üye olmaya çalışıyorum ama sürekli olarak Yeni Üye kaydı yapılamadı! diyor. ilgilenebilirmisiniz veya patch linkini buraya koyarmısınız ?
  • Hemen ilgileniyorum ve forumdaki soruna bakıyorum.
  • Arkadaşım forum üyeliğinde bizden kaynaklanan bir sorun yoktur. Bu senden kaynaklanan bir hatadır. Gerekli olan bilgileri tam ve doğru girdiğin emin ol.
  • tüm üyelik bilgilerimi giriyorum, tamam diyorum. bilgilerimi doğrulamamı istiyor. bende son diyorum. Yeni Üye kaydı yapılamadı! diye mesaj geliyor. patch linkini özel mesajdan gönderebilirmisiniz bana ?
  • T_U_R_K_A kardeş msn adresini alabilirmiyim ?
  • Msn ile iletişim kurmuyoruz. Sorunlarınızı forumlarımızdan ve turkamu@yahoo.com.tr adresine iletebilirsiniz.
  • Server Şu an Denemeden çıkmış durumdamı ayrıca şu ilk 10 meselesi bittimi ?
  • olayı söktüm foruma operadan üye olunmuyor. firefoxla denedim oldu
  • serwer kapandı:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 20 Mayıs 2007; 12:30:06 >
  • Arkadaşlar anlık kesintiler oluyor şu an internet bağlantımızda bundan dolayı sizde de anlık sorun olabilir. Ama dediğim gibi anlıktır bu kesintiler. En fazla 1 dakika sürer ama bu kesintilerinde giderilmesi için çalışmalarımız sürüyor.
  • peki bu dedginiz patch dosyasını 99i 97 99 versiyonlara atabiliriz yani öylemi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLack_Hunt£r

Server Şu an Denemeden çıkmış durumdamı ayrıca şu ilk 10 meselesi bittimi ?

Denemeden çıkıldı. İlk 10 kampanyası devam ediyor. Bana 10 mail henüz ulaşmadı. Ulaşan mail sayısı 7

quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

peki bu dedginiz patch dosyasını 99i 97 99 versiyonlara atabiliriz yani öylemi ???

Evet atabilirsiniz. Çok büyük ihtimalle çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_U_R_K_A -- 20 Mayıs 2007; 12:36:58 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.