Şimdi Ara

MU yu seven baksınnnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mu ya yni bşlıcamwww.globalmuonline.com dan indirdim ""mu auto update"" te connect diorm ""can not connect to FTP "" die bi error werio bunu nasıl çözebilirim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_tr -- 20 Ekim 2006; 13:23:21 >

• ya server muhtemelen bakımda zate yeni aşlıyorsan global baya kasar seni çabuk soğursun önce private serverlere takıl bence
  • bak murd3r in verdiği serverlardan başla murd3r yazdıysa güven arkadaş bunu bil mesela easyparkour ama gir bak oraya istediğini seç
  • privatelerden başlarsan ii olur.canın sıkılmaz.globalde cok zor ilerlersin.zaten ordakiler hep 250 lvl devirdiler.farkı kapatman imkansız gibi bişe.ama imkansız deil.
  • Evet arkadaşım aynı sorun bende de var,ben de korkmuştum pc de sorun var diye yeni mesaj atmıştım form'a.Neyse ki sorun genelmiş yakında çözülür herhal de.Not;benden sana tavsiye eger gercekten oyundan zevk almak ve zoru severim diyosan bu oyunun(Yani MU ONLİNE)orjinalinde oynamanı tavsiye ederim,ancak şunuda bil baya zorlar burda belki bi yılda 150-200 lvl olurken private serverlarda yerine gore 1 hafta belkide bi gunde.Nese ben 2 yıl globel, 1 yıl da private serverlarda oynıyan biri olarak globel'i tavsiye ederim.İyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirden

Evet arkadaşım aynı sorun bende de var,ben de korkmuştum pc de sorun var diye yeni mesaj atmıştım form'a.Neyse ki sorun genelmiş yakında çözülür herhal de.Not;benden sana tavsiye eger gercekten oyundan zevk almak ve zoru severim diyosan bu oyunun(Yani MU ONLİNE)orjinalinde oynamanı tavsiye ederim,ancak şunuda bil baya zorlar burda belki bi yılda 150-200 lvl olurken private serverlarda yerine gore 1 hafta belkide bi gunde.Nese ben 2 yıl globel, 1 yıl da private serverlarda oynıyan biri olarak globel'i tavsiye ederim.İyi günler.

+1 bencede private servarlara baslarsan hemen sıkılırsın globala baslarsan zaten exp sana normal gelir oyundan zevk almak istiyosan herseyi yavas yavas ogren

• quote:

Orjinalden alıntı: FIRST

quote:

Orjinalden alıntı: izmirden

Evet arkadaşım aynı sorun bende de var,ben de korkmuştum pc de sorun var diye yeni mesaj atmıştım form'a.Neyse ki sorun genelmiş yakında çözülür herhal de.Not;benden sana tavsiye eger gercekten oyundan zevk almak ve zoru severim diyosan bu oyunun(Yani MU ONLİNE)orjinalinde oynamanı tavsiye ederim,ancak şunuda bil baya zorlar burda belki bi yılda 150-200 lvl olurken private serverlarda yerine gore 1 hafta belkide bi gunde.Nese ben 2 yıl globel, 1 yıl da private serverlarda oynıyan biri olarak globel'i tavsiye ederim.İyi günler.

+1 bencede private servarlara baslarsan hemen sıkılırsın globala baslarsan zaten exp sana normal gelir oyundan zevk almak istiyosan herseyi yavas yavas ogren

Arkadaşlar Tabi Global iyide Private Fun Serverlarda Oynarsa insan Blees İn Soul un ne işe Yaradiğini Öğrenir.Chaos Ney Kanat Nasil Yapilir dimi ama Globalde onune soul cıkarsa yeniysen ne oldugunu anlamazsın almazsın

Bence Tabi benim Görüşüm İlk Önce 1 Hafta felan Fun Server Oynayın Öğrenmek acısından

• o adam fun servarla baslarsa bidaha global kasamaz
  • Bence direk globalden başla.Bende direk ondan başladım oyunu sonradan öğreniyosun ama öğreniyosun.Şuan bana 100x exp bile çok fazla geliyo.Eğer diğer serverlardan başlarsan global sana çok zor gelir hiç onlara bakmadan global oyna.Bu arada valhalla servere paralı haberin olsun oynucaksan wiglede oyna...
  • evet yaw aslında doğru sölü fırst ilk başta nasıl alışırsa öle gider 7 sinde neyse 70indede o olur yani
  • beyler çok saolun tavsiyelerinizi dikkate alıcam hngi private serwerda başliim
  • deget arda get yaaa gel LOGOSA uraşma bole oyunlarla
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.