Şimdi Ara

Muadil sistemlere göre düşük fps alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sisteme geçiş sağladım youtube ve çeşitli sitelerde aynı işlemci ve ekran kartı ile valorant ta 400 üzeri FPS alınırken benim sistemde 300 civarı sistemi aşağıya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sistem toplarken bir uyumsuzluk mu oldu anlayamadım

İ5 12400F

Sapphire RX 7600

MSI B760M-A Wi-fi pro

Kingston furry 5600mhz 16 GB

Kingston furry renagade 512 GB SSD

Corsair cv series CV750W 80+ bronze

• monitör kaç hz

mesela monitörünüz 60 Hz yenileme hızında ise FPS niz 300 olsa da bir avantaj sağlamazsın.

• Sistemdeki ram tek modulmü ? yani tek 16 gb ram mi var. Ramler dual 2 * 8 16 gb veya 2 * 16 32 gb gibi olursa maksimum verime ulaşılır.

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Hocam sorum ile monitör Hz imin nasıl bir ilgisi var anlayamadım. Merağınızı gidermek adına 240 Hz monitör kullanmaktayım. Monitörümün Hz değeri kadar max Hz alacağımı biliyorum ancak sorum bu değil. Sorum muadil sistemlerde 3/1 oranında daha fazla Hz alınırken benim sistemimde neden düşü olduğu.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba Tek modül ram kullanıyorum ancak tek ve çift modül ramler arasında 10-20 fps max oynamakta çift modül ile de denedim sonuç aynı. İlgiliniz için teşekkür ederim

• Valorant işlemci ağırlıklı bi oyun .İşlemciyi bi cinebench R23 testine sokun.

• karşılaştırdığın muadil sistemlerde ne oranda oc/hızaşırtma olduğu belli mi peki?

• agamemnon90 A kullanıcısına yanıt

Ddr5 lerde sistem tam ne bilmiyorum ama ddr4lerde dual chnnel olayi var. 2 rami dogru slotlara takmak gerekiyor. Muhtemelen ddr5lerde de ayni.

Yani siz 2 tane ram takinca dual olmuyor. Anakartta belirlenen slotlara takilmasi gerekiyor.

Ayrıca xmp acik mi onuda kontrol edin

Csgoda dual chnnl ile tek slot arasinda %70 80 fark oluşuyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.