Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Muadilleriyle Takas! HTC 10 Koyu Gri Renk Satın Al 21 Ağustos 2017 16:48 1 1 Muadilleriyle Takas! HTC 10 Koyu Gri Renk Büyük ekrana geçmek istediğimden takas yoluyla telefonumu değiştirmek istiyorum.Yurtdışından 12 ay önce alındı. Pasaport kayıtlı. 4G sıkıntısız. Kozmetik olarak 8/10 alır.Kutusu var. Kulaklığı bazen sağ tarafı ses çalmadığı için yok sayıyorum. Sanırım temazssızlık var, bence onarılabilir.Yanında spigen kılıf, 2 adet şeffaf kılıf ve duruma göre yeni aldığım Samsung MicroSD Evo Plus 32 GB yada 64 GB hafıza kartı ve açılmamış kutusunda Xiaomi Hybrid PRO HD Metal kulaklıkğı verebilirim.En az 5.5 inç ekranlı sıfır fiyatıyla aynı (Koyu Gri 2.079 TL) fiyatlarda gezen telefonlarla takas etmeyi düşünüyorum. Takası uzak şehirlerde para transferiyle yapmayı düşünüyorum. İmkan varsa Mardin'de elden takas yapabiliriz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mardin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satılmıştır] Logitech Z533 Yeni Alındı. SATILMIŞTIR HP Pavilion 15 i5-4210U 8GB Nvidia GT840M Beats Audio
quote:Orijinalden alıntı: yogun54 Note 4 olur mu takas icin Açıkcası Note 4'ü çoktan bırakmıştım. Note 5'e bile bakamıyorum. Snapdragon 820/821'li yada eşdeğer cihazlarla takas düşünüyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satılmıştır] Logitech Z533 Yeni Alındı. SATILMIŞTIR HP Pavilion 15 i5-4210U 8GB Nvidia GT840M Beats Audio