Şimdi Ara

MUAY THAI IYI MIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yasindayim muay thai veya mma ya gitmek istiyorum.Hangisine gitmeliyim.Amacim kendimi savunmak değil bana sataşani guzelce benzetmek istiyorum mesela.Sizce hangisine gitmeliyim.Edit:daha once wing tsuna da gitmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MT ye git dostum. MMA biraz daha teorik kalıyor. MT daha sert

• iyidir heralde

bu arada konuya bekleniyorsunuz :D @general_skyx @MeymunHusnu
  • Mma de agirlikli yer dovusu vardir.sokak kavgalari max 15 saniye sürer sonra ayirirlar.kavga yerde olmaz genelde ayakta olur.muay thaiye git derim.tavsiyem hangi hoca/salon daha kaliteliyse oraya git en azindan spordan sogumazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter3333

15 yasindayim muay thai veya mma ya gitmek istiyorum.Hangisine gitmeliyim.Amacim kendimi savunmak değil bana sataşani guzelce benzetmek istiyorum mesela.Sizce hangisine gitmeliyim.Edit:daha once wing tsuna da gitmiştim

bence birilerini benzetmek fikrinden vazgeçmelisin bu bir. ikincisi sana önereceğim boks ve türevleri olabilir. bu muay thai olabilir, kick boks olabilir, wushu sanda olabilir (ki wushu sanda çin boksu dediğimiz şeydir. kick boksun ve güreşin birleşimidir). ama bildiğim kadarıyla daha yaygın kick boks ve muay thai salonlarıdır. bulmaktan zorluk çekmezsin. sana tavsiyem iyi bir hoca ve iyi bir salon seç. iyi hoca + kaliteli solan ve iyi (ahlak bakımından) öğrencilerle birlikte bayağı verimli olacaktır. seçeceğin hocanın mix fight bilgisi varsa ileride istersen mix fight dövüşe de çevirebilirsin

• etrafındakileri "güzelce benzetmek" için gideceksen hangisine gittiğin önemli değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azure_wolf

etrafındakileri "güzelce benzetmek" için gideceksen hangisine gittiğin önemli değil...

Bana sataşanlari dovmek istiyorum sadece.Zamaninda bundan çok çekmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Güreş vs Judo vs BJJ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sokakta kavgalar genelde ayakta geçer. Muay thai eğitimi verebilecek iyi bir hoca bulursan ona git. Ama Türkiyede Kickboks üzerine başarılı çok hoca var. Ben bu iki sporu öneririm. Salon seçerken dikkat et...
  • Muay thai
    Box
    Full contact
    Şişecam kürek
    Voleybol
    Masa tenisi
    Grekoremen güreş
    Hentbol
    Serbest dalış

sporlarının her birini çok severek yaptım , kimilerini aynı anda yoğun tempoyla ilerlettim. Boxa muay thai yaparken gitmiştim boksumu geliştirmek için antrenörüm Tekel Spor kulübüne yolladı. Neyse detaylar çok önemli değil bu sporları alt alta yazınca abartıyor gibi gözükebilir ama gerçekten hepsi ile yakında ilgilendim ve uğraştım neyse , bunları neden yazdım 11 yaşından beri sporla beraber büyüdüm o yüzden bir uzman kadar olmasam da yönlendirme yapabilirim.
    Dövüş sporu yapmak istiyorsan kesinlikle MUAY THAI , ve arkasından ya da aynı anda JIU JITSU çok istedim yapmak ama malesef ülkemizde yaygın değil.
    MMA yapan bir kulüp var mı türkiye de bilmiyorum zaten bir spor dalı ya da dövüş sanatı değil birden fazla sporun birleştirilmesi ile oluştu.
    muay thai iyidir , zevklidir , hoşuna gidecektir.
    Benim önerim bu.
    Her ne spor yaparsan yap yaptığın şeyin farkında ol, bilinçli antrenman yap.
    Kal sağlıcakla.

• adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.