Şimdi Ara

Boks mu fitness mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar abiler ablalar.Öncelikle sorumu söylemek istiyorum.Sorum şu;ben 4 ay sonra yani okulların kapanmasına 1,5 ay kala bu iki aktiviteden birine gitmek istiyorum.Birazcık göbeğim var.Fitness'a mı yoksa boksa mı gideceğim bir türlü karar veremedim çok acil bana yardım edin abiler ablalar.

BOY:1.70
    KİLO:68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okanbguduk -- 10 Ocak 2016; 21:40:14 >

• Hangi sporu seçeceğin senin amacına göre değişir. Yumruk atmayı , kendini savunmayı öğrenmek istiyosan boksa , vücudunun iyi olmasını , kas yapmayı falan düşünüyosan fitnessa gitmelisin.
  • ben ergen adamım, adam dövücem diyorsan boks. diğer türlü spor yapıp güçlenince kavga etmek gibi bir gayen kalmıyor.
  • Okanbguduk O kullanıcısına yanıt
    Çoğu salonlar da aslında 2'side bulunmakta bana kalırsa mesela haftada 4 gün spor yapıyorsun ki ideal olan da zaten 4 günlük antremandır, bunun 2 gnüyle fitness yap 2 günüyle boks yap. Boksun sana kazandıracağı bilek gücü cesaret olur. Sadece fitness yaparsan da boş bir vücut olur. Ya da uzun bir süre fitness yap daha sonra boks a başka böylede mantıklı olur Bu benim fikrimdir aksini söyleyenede saygım sonsuzdur :)
  • Okanbguduk O kullanıcısına yanıt
    Daha cok gencsin uzun yillarini vericeksen haftada 2 gun fitness 2 gun boks ile hem guzel bir vucuda sahip olursun hemde boks yetenegine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.