Şimdi Ara

Kick Boks mu Vücut geliştirme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisine gitmem daha mantıklı olur? 17 yaşındayım kick boks için yaşım geçti diye düşünüyorum gidip yapabiliyorum. Wushu ve yüzme ile ilgilendim bu yaşıma kadar.

• Kick boks yaşın geç degil body sıkılıp bırakırsın ayrıca body devamlilik istiyor biraktinmi sönersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel dusunmiyceksin bu soruyu sorduguna gore fittnes da duzenli bir ritim tutturamazsin serbest takiliniyo gidince bugun isim var 50 mekik az cekeyim diycen yarin yorgunum şu halteri 2 set eksik yapayim diycen o yuzden kickboks tercihimdir her zaman ve kilo verme kas yapma herseyde en etkili antrenman kickboks antrenmanidir cok agirdir tabi kaldirabilirsen yap

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında müsabakalara çıkıp kavga etmek istiyorum, ağırlık kaldırmak pekte ilgimi çekmiyor ama kick boks yazıları okuyunca sağlığa bir çok zararı var diye öğrendim bundan böyle bir soru sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Hocam aslında müsabakalara çıkıp kavga etmek istiyorum, ağırlık kaldırmak pekte ilgimi çekmiyor ama kick boks yazıları okuyunca sağlığa bir çok zararı var diye öğrendim bundan böyle bir soru sordum.

Ben peofesyonel yaptım merak etme zararı yok lakin ring çok farklı bir şey zaten daha önce hic kickboks yapmadiysan en az 1 sene maça cikarmaz hocalar ringe cikmak sadece vucut ve kondisyon istemez psikolojik hazirlik da ister cunku karsindaki adami hayatinda ilk kez goruyosun ve seni ezip gecmek istiyo yani senin biyerini kirsa zevkten ucacak adam ben ne insanlar gordum antrenmanda mukemmel macta yumruk vuramayan ama istekliysen kickboks her zaman sporda ilk tercihimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.