Şimdi Ara

kick boks mu body building mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

kick boks mu body building mi?

(En Son Oy Tarihi: 5.11.2024)
Giriş
  • sizce hangisine gitmek daha avantajlı ve mantıklı

• Body tabiki kickbox zor is faydali olmasi icin baya uzun bir sure icersinde yapiyor olman lazim 4,5 sene gibi ayrica agzinin gozunun dagilmasi ve kor olma ihtimalin var ama body'de 6,7ayda farkini gorursun ve hicbir sorunu yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Kasım 2013; 23:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntellectualGuy

Body tabiki kickbox zor is faydali olmasi icin baya uzun bir sure icersinde yapiyor olman lazim 5,10 sene gibi ama body'de 6,7ayda farkini gorursun

bende body den yanayım hem kızlarda sever kaslı erkekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEŞİKTAŞK06

quote:

Orijinalden alıntı: IntellectualGuy

Body tabiki kickbox zor is faydali olmasi icin baya uzun bir sure icersinde yapiyor olman lazim 5,10 sene gibi ama body'de 6,7ayda farkini gorursun

bende body den yanayım hem kızlarda sever kaslı erkekleri

Tabiki

• çiğ köfte mi lahmacun mu?

nasıl sadece facebooka girmek için iphone almak mantıksızsa sadece kavga edebilmek için vg yapmak da mantıksız olur.

sen ne istediğine karar ver ona göre cevaplar gelsin.
  • baya gidip kasyaptıkdan sonra bırakınca nolacak peki hocam
  • vücut geliştirmeyi devamlı yapmak zorundasın bırakınca eski haline dönersin ama kick boksta ogrendiklerin sende tecrube olarak kalır karar senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Judo mu Güreş mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

baya gidip kasyaptıkdan sonra bırakınca nolacak peki hocam

kaslar yere düşecek sonra noluyor bilmiyorum birine sormak lazım yere düşen kasları ne yapıyorsunuz ?
  • görünüş ve hava açısındanda body öndegibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

kaslar yere düşecek sonra noluyor bilmiyorum birine sormak lazım yere düşen kasları ne yapıyorsunuz ?

bırakınca evde çalışmaya devam edersen formunu korursun diyolar ama bilemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Tekrar basliyoruz yada surekli barfix sinav takiliyoruz yani

• Kickbox zor spordur çabuk öğrenemezsin, öğrenene kadar da iyi bir dayak yersin. Tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Kickbox zor spordur çabuk öğrenemezsin, öğrenene kadar da iyi bir dayak yersin. Tecrübeyle sabittir

Kickbox a gittim zatende body daha çekici geliyor görünüş konusunda
  • quote:

quote:

Kickbox zor spordur çabuk öğrenemezsin, öğrenene kadar da iyi bir dayak yersin. Tecrübeyle sabittir

Bende şuan tekrardan body'e başladım. Kickboxdan daha iyi gelişiyor vücut
  • quote:

quote:

quote:

Bende şuan tekrardan body'e başladım. Kickboxdan daha iyi gelişiyor vücut

en iyisi body gitmek

• quote:

sizce hangisine gitmek daha avantajlı ve mantıklı

kızlara artislik yapmak için body yaparsın , karşındakinin cüssesini küçük görürsün , o adam kick bokscudur , bir dayak yersin ,ömür geçer onun acısı geçmez bunu unutma.

yıllarca (5yıl) kickboks yaptım , kolarıma baksan demezsin bu boksör diye , ama çalıştığımız spor salonunda bile yıllarca body yapmış çocuklar bizden çekinirlerdi. seçim senin
  • Kickbox eğlenceli, bodybuilding sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

kızlara artislik yapmak için body yaparsın , karşındakinin cüssesini küçük görürsün , o adam kick bokscudur , bir dayak yersin ,ömür geçer onun acısı geçmez bunu unutma.

yıllarca (5yıl) kickboks yaptım , kolarıma baksan demezsin bu boksör diye , ama çalıştığımız spor salonunda bile yıllarca body yapmış çocuklar bizden çekinirlerdi. seçim senin

o açıdan bakarsan öyle tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

+1000

adam haklı. zaten kaslı olmak ve dövüşmek bambaşka apayrı şeyler. yani elma ile armut da değil elmayla domates gibi çok ayrı şeyler. boks yada kickboks yapan birisi 60 65 kg olsun eğer işinde iyiyse karşısındaki kaslı 80 90 lık adamlara yerleri öptürür. he ama tabii kendisinden kütlece daha ağır atıyorum 70 kgde iyi bir boksörden de dayak yiyebilir o yeteneğe çalışmaya disipline vs bağlı ama tabii ki kütlece avantaj var. burada avantaj nereden geliyor ? çünkü bu adam da boksör. eğer bu adam sıradan bir insan olsaydı isterse 100 kg olsun yine sopayı yerdi.

şahsi tavsiyem kick boks da değil boks yap yanında calisthenics çalış güzel de bir beslenme programı çek kendine hem fiziğin güzelleşir hem adam gibi dövüşmeyi öğrenirsin dayak yemezsin karşındakiler kalabalık olsa bile. şahsen bizim kulüpte fiziği kötü olan kimseyi görmedim herkes gayet fit ve güzel vücutları var ekstra ağırlık yada calisthenics çalışıyor herkes zaten.

ama seçim senin dostum hayat senin ne yapmak istersen onu yap :)

• fikirleriniz için saolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.