Şimdi Ara

Boks mu KickBoks mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bileklerim genetik olarak biraz ince kollarım güçsüz boyum 1.72-1.75 arası bisey kilom 64 yasım 14 hangisi daha etkili olur benim icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 3 Eylül 2015; 16:54:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• çoklu dövüş için box daha etkili ama teke tekte kickbox daha iyi.yani sokakta genelde çoklu dövüş olduğu için box daha iyi.
  • Kickboks daha hareketli ve teknik.Boks da güçlüysen riskli bölgeye vurduğunda adamı indirebilirsin, kickboks biraz daha teknik ve detaylı.Hız önemli.Bence boksa başla 15 yaşında da vücudunu geliştir güçlen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boksa baslamani tavsiye ederim kick boks asiri saldirgan bir spor ben 12 yildir dovus sporlariyla ugrasiyorum bu ocakta 8 uncu yilim olucak boksta boksta daha cok savunma ve teknik ogrenirsin kendini kontrol etmeyi ogrenirsin en onemlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Bileklerim genetik olarak biraz ince kollarım güçsüz boyum 1.72-1.75 arası bisey kilom 64 yasım 14 hangisi daha etkili olur benim icin?

Kick box daha etkili olur.Ama boks ile kick box savaş sanatı değil dövüş sporudur.Ama wing tsun(fazla güce dayalı değildir) jijitsu aikijijitsu bunlar savaş sanatıdır.Boks kick box karate sokakta işe yarar ama savaş sanatlarına sökmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muay thai
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    Judo mu Güreş mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.