Şimdi Ara

MUAY THAI mi? yoksa KICK BOKS mu ? acill yardımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 18 yasındayım boy 1.90 spora baslıyacagım ama 2 spor arasında kaldım hangısını baslasam kara veremedım.. sızce muay thaı mı ? yoksa kıck boks mu?

MUAY THAI ??

KICK BOKS ??

HANGISINE GITMELIYIM SIZCE??

• quote:

Orijinalden alıntı: akın90

beyler 18 yasındayım boy 1.90 spora baslıyacagım ama 2 spor arasında kaldım hangısını baslasam kara veremedım.. sızce muay thaı mı ? yoksa kıck boks mu?

MUAY THAI ??

KICK BOKS ??

HANGISINE GITMELIYIM SIZCE??

muay thai bilindiği gibi tayland kökenli bir dövüş sanatı. saldırı üzerine kurulu bir sisteme sahip. tekme, yumruk, diz ve dirsekler kullanılır. sert bir yapıya sahip. özellikle avrupada da thai kick boks da denir. kick boks ise 70'li yıllarda ortaya çıkmış bir alan. kick boks, amerikanvari bir sistemdir. uzakdoğu dövüş sanatlarına karşı rakip olarak çıkarılmış bir sistem. yani doğunun tekmeleriyle, batının boksu birleştirilmiştir. uzakdoğu dövüş sanatları gibi bir kuşak sistemine sahiptir. hatta kendine özel kıyafeti (gi benzeri) de vardır. muay thai'de, kick boks'da tam temaslı sistemler. yani mücadele sporları sınıfında. muay thai daha zengin içeriklere sahip bir sistem. benim düşünceme göre hangisi hoşuna giderse ona başla. ancak ben muay thai öneririm

• muay thai nin kickboksdan farki diz dirsek olmasi bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muay Tjai her zaman avantajdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kick boksun temeli thai boksdur kardeşim. abdli hıyarlar almışlar diz dirseği çıkarmışlar yeni bi spor bulduk demişler. thai boksa gidersin kick boksuda öğrenirsin. thai boks iyidr ama hiç yapmadıysan başta sabır gerekir ilk bir kaç ay sıkılırsın temeli atarken sabredersen gerisi gelir
  • adanada tolgahan hoca türkboksu dersleri veriyor karate_kickbox_muay thai ve birazda bruce lee karışımı çok güzel bir türk sporu aylık ücreti de çok uygun tolgahan hocayla iletişim için e mail adresi turkboksortolgahan@gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boks mu Body mi?????
    15 yıl önce açıldı
    BJJ mi Kick Box mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.