Şimdi Ara

Muay Thai ve Yüzme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar merhaba, bu aralar çok paslandım hayatım çok düzensizleşti. Muay Thai ve yüzmeye başlamayı planlıyorum. İkisi birden yorucu olur mu? Haftada 2-3 gün muay thai 4-5 günde yüzme düşünüyorum. sabah erken saatlerde yüzerim genelde. Muay thai dersleri de akşamları. Yani ikisi ağır gelir mi acaba? Veya ikisini aynı anda yaparken ne tarz gıdalar tüketmeliyim? Beslenme dengemi nasıl sağlayabiliriM?

• Yok mu bilgisi olan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksbeam

Arakdaşlar merhaba, bu aralar çok paslandım hayatım çok düzensizleşti. Muay Thai ve yüzmeye başlamayı planlıyorum. İkisi birden yorucu olur mu? Haftada 2-3 gün muay thai 4-5 günde yüzme düşünüyorum. sabah erken saatlerde yüzerim genelde. Muay thai dersleri de akşamları. Yani ikisi ağır gelir mi acaba? Veya ikisini aynı anda yaparken ne tarz gıdalar tüketmeliyim? Beslenme dengemi nasıl sağlayabiliriM?

dostum daha önce sporla ilgilendin mi? paslandım diyosun eğer dediğin gibi vücudun hantallaşmışsa zaten muay thai seni yeterince yoracak genelde haftada 3 gündür,
    özellikle ilk 1-2 hafta (sana bağlı bir süre) zaten ağrı hissedeceksin karın ve koltuk altı bölgeleri ağırıcak ama alıştıktan sonra ortalama 2-3 ay vücudunu oturtursan akabinde yüzme tabiki faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzFK -- 13 Mart 2014; 15:51:17 >

• Hocam belirtmeyi unutmuşum boks yaptım bir dönem. Çok da ham değilimdir hani. Ama sporu bırakınca haliyle kondisyon gidiyor. Senede 3-5 ay da dönem dönem yüzerim.
  • Hocam bana kalsa 1-3 hafta arasi cardio yapardim tabi paslanmaniza bagli direk olarak 2 sine baslamanizi tavsiye etmem halsiz kalabilirsiniz vücut=motor direk olarak yüksek performans zararlidir simdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 14 Mart 2014; 1:02:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksbeam

Arakdaşlar merhaba, bu aralar çok paslandım hayatım çok düzensizleşti. Muay Thai ve yüzmeye başlamayı planlıyorum. İkisi birden yorucu olur mu? Haftada 2-3 gün muay thai 4-5 günde yüzme düşünüyorum. sabah erken saatlerde yüzerim genelde. Muay thai dersleri de akşamları. Yani ikisi ağır gelir mi acaba? Veya ikisini aynı anda yaparken ne tarz gıdalar tüketmeliyim? Beslenme dengemi nasıl sağlayabiliriM?

sen önce bi muay thai'ya başla halin kalırsa yüzmeye gidersin

vücuda bu kadar yüklenmenin mantığı nedir, birden sporcu olayım, şişeyim, vücut yapayım mı

vücudu gereğinden fazla yorarsan o sana ona göre cevap verir.. bu sefer bütün o fazla hevesin söner gider..

bir spor yap, bir kendini topla, enerjin kalırsa başka dallara geçiş yapabilirsin ama 2 yorucu sporu beraber yapma.. bir süre sonra fazla yormadan ağırlık çalışabilirsin mesela.. ama ilk başlangoçta sadece 1 tane yap

• Yok hocam vücut ile pek işim olmaz. Olsaydı fitness yapardım zaten. Asıl yapmak istediğim spor muay thai. Fakat yüzmek de beni oldukça rahatlatıyor. Bu yüzden aynı anda iki sporu birden yapmak. Ama dediğiniz gibi sanırım önce birine başlayıp hamlığı attıktan sonra diğerine başlamak daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Güreş vs Judo vs BJJ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.