Şimdi Ara

Muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2. el aracımı 2012 Nisan ayında almıştım ve noterden sonra direk trafik şubeye giderek plaka değiştirmeden "Araç Tescil Belgesi"ni aldım ama o belgede aracın önemli bilgileri dışında muayene onay yeri diye bir yer yok ve başka elimde belge de yok araca ait(egzos emisyon ruhsatı sayılmazsa) , TÜVTÜRK sitesine baktığımda ruhsatta muayene onay yeri olmayan veya dolanlar muayene belgesiyle beraber elektronik ortamda düzenleyeceğimiz belgeyi trafik şubeden alabilir diye yazıyor. benim anlamadığım madem muayene onay yeri olan bir belge var da trafik şube neden o belgeden vermiyor?

Bir de elimdeki belgenin sadece Araç Tescil Belgesi olması (trafik belgesi OLMAMASI) normal mi anormal mi? :)

• Elinizde iki parca ruhsat olmasi lazim. Birinde araca ait bilgiler ve sizin adiniz, adresiniz vs. yazar, digerinde ise yine araca ait ayni bilgiler ve muayene onay yeri olur.

Bu nushalardan arac satis isleminde sadece ilk bahsettigim nusha degisir. Diger nusha eski sahibinden size intikal etmesi gerekirdi.

Ama sizde yoksa panik yapmayin, trafik subesine gidip kaybettiginizi beyan edip bir tane cikartin. Bunun icin sanirim 50 kusur TL bir ucret odemeniz gerekiyor.
  • Çok teşekkür ederim gerçekten... Eyvallah rahatladım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.