Merhaba arkadaşlar geçen ay aracımı muayeneye götürdüm. Muayeneye girdikten 5 dakika sonra içeri çağrıldım ve muayeneme devam edilemeyeceği ve motor numarasının ruhsatla uymadığı söylendi. Fakat motor üzerindeki numara zaten neredeyse okunamayacak durumda. Başka bi istasyondan muayene randevusu alsam tekrar girsem acaba hafif kusur ile geçebilir miyim? Normalde okunamayan motor numarası hafif kusur sayılıyor fakat benim muayenemi iptal ettiler. Çıkarken imza aldılar durumla ilgili tekrar randevu alıp gitsem nasıl olur motor numarası okunamıyor zaten. |
Muayenede motor numarası farklı denilerek muayenem iptal edildi

-
-
Okunmaması ile numaranın farklı olması aynı kusur değildir.
Hangi marka ise distribütörüne veya servisine danışın. Servisten alacağınız ve motor numaranızı belirten evrak ile tekrardan muayeneye gidin derim.
-
Teşekkürler. Numara farkı olsa evet ağır kusur fakat okunacak durumda değil. Aracım 90 model civic. 33 yıllık bi araç numara silik durumda. Normalde hafif kusur olarak geçmesi gerekirken muayenem iptal edildi. Sorum şu acaba farklı bi istasyona tekrar muayeneye gitsem hafif kusur olarak geçebilir miyim? Sistemde aracımın üzerine bi kayıt açılmış mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okunacak durumda olmayan numaralar için nasıl farklı diye yorum yapmışlar peki. Siz orada müdahale etmediniz mi.
Daha önceki muayenelerden geçti sonuçta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yine belirteyim.
Muayeneden kalmanızı gerekçe olarak evrakta ne yazdılar?
Motor no okunamıyor mu yazıyor yoksa motor no hatalı mı yazıyor? İkisi farklı çünkü. Okunamıyor yazıyorsa anında orada itiraz etmeniz daha doğru olurdu.
Motor no hatalı yazıyorsa nereye giderseniz gidin, muayeneden geçmez.
Motor no okunamıyor yazıyorsa da garanti olsun diye en yakın servise gidip kayıtlarından motor numarasını gösterir belge isteyebilirsiniz. Bu belgeyle de tekrardan muayeneye girersiniz.
Tekrar muayenelerinin önceden aynı istasyonda yapılması gerekliydi. Hâlâ aynı uygulama devam ediyor mu bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X