Şimdi Ara

Mübarekler bir yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Laptop u biraz modifiye etmek amacıyla GTX850M 128 bit ekran kartı almayı düşünüyorum. ve düşündüğümle kaldım. Arkadaş bir tane satış yeri bulamadım. Tedariki konusunda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Şimdiden teşekkürler

• wahshemafia W kullanıcısına yanıt
    Laptoplarda genelde ekran kartı değişimi olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanalp44 kullanıcısına yanıt
    Üstad benimki harici. Dolayısıyla değişiyor diye biliyorum.
  • wahshemafia W kullanıcısına yanıt
    o iş öyle değil, dahili demek işlemci (ya da bazı masa üstülerde anakartla) birlikte gelen düşük performanslı ekran kartıdır. kendi çipsetinden olan karttır. harici ise pc'nin kendi çipsetinden ayrı, daha yüksek performans için eklenmiş olan diyebiliriz, ancak bu çıkabildiği anlamına gelmez. laptoplar'ın %95'in de ekran kartı değişmez, anakartta, tam olarak o harici ekran kartı için tasarlanmış yere, lehimlidir. sadece ve sadece, ola ki ekran kartı yandı, mevcut yanık kartı söküp, birebir aynı karttan lehimleyebilirler ama başka model olmaz çünkü pin sayısı muhabbeti vardır. ekran kartı değişebilen laptoplar MxM 3.0b diye bi slota sahiptir. bu slot varsa zaten mevcut ekran kartı alındığı zamanın canavarıdır, yeni alacağınız kart da gtx870m, 880m, 970m, 980m falan olmalıdır, daha alt modellerin bu slotla sökülüp-takılabilir şekilde üretildiklerini sanmıyorum, yani hiç denk gelmedim. o MxM 3.0b slotuna takılabilir olarak üretilen kartlar tabii ki türkiye'de yok. yurt dışından getirtilir, ortalama bi laptop parası kendileri için ödenir, 75$'ı geçeceği için gümrükte takılacak olması ve vergisi de cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 2 Temmuz 2015; 1:51:41 >

• Snelius kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatmış bana gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için geç de olsa teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babalar yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.