Şimdi Ara

Mucize Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haiti'de depremin ardından 28 gün sonra bir kişi canlı olarak enkazdan çıkarıldı. Şaşkın olan doktorlar, gencin kendisine devamlı su getiren birinin halisünasyonlarını görerek hayatta kaldığını düşünüyor
    mucize_i

Depremden 28 gün sonra Haiti'de bir mucize daha... Evans Muncie isimli Haitili, başkent Port-au-Prince'de pirinç sattığı çarşının enkazından tam 28 gün sonra çıkarıldı. Muncie'nin aşırı susuzluk ve açlıktan bitkin düşmüş durumda olduğunu, ancak ciddi yaraları bulunmadığını bildirdi. Mucizevi şekilde depremden sağ kurtulan gencin ne zamandan beri enkaz altında olduğu bilinmezken, ailesi felaketin gerçekleştiği 12 Ocak'tan beri oğullarının kayıp olduğunu söyledi. Muncie tedavisi sırasında doktorlara beyaz ceketli birinin bazen ona su getirdiğini söyledi. Ama doktorlar Muncie'nin halisünasyon gördüğünü, içgüdüsel olarak kaynaklara bir şekilde ulaştığını ve hayatta kalmayı başardığını düşünüyor.

Arkadaşlar bu olay büyük ihtimalle halisinasyondur . Ama paranormal olaylar olabilir mi sizce ?

• Bu doktorlar beni sinir edicek.Bilim insanısın diye herşeyi mantıklı açıklamak zorundalar sanki.
    28 gün nası yaşamış acaba halüsinasyonla?ben hiç görmedim rüyama döner girdiğimde doyduğumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2992

Bu doktorlar beni sinir edicek.Bilim insanısın diye herşeyi mantıklı açıklamak zorundalar sanki.
    28 gün nası yaşamış acaba halüsinasyonla?ben hiç görmedim rüyama döner girdiğimde doyduğumu

Bu arada sana hak verdiğim için gülüyorum yanlış anlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 10 Şubat 2010; 15:57:58 >
  • halisünasyon falan değil

Yüce Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Robert Ford -- 10 Şubat 2010; 16:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbjk03
    Arkadaşlar bu olay büyük ihtimalle halisinasyondur . Ama paranormal olaylar olabilir mi sizce ?

Sanmıyorum..Paranormal denen şeyler zamanla bilim tarafından açıklanıyor..
  • vücut su içtiğini sanıp kendisini kandırsada yaşayamaz,koskoca bilim adamları mucize olarak anlandırıp bırakıyorlar,resmen yüce bir kuvvet var
  • Belki dediği beyaz ceketli adam yardım edip kaçmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.