Şimdi Ara

MÜFREDAT DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler 2017 mezunuyum.Müfredat değişti deniliyor. Evet müfredatın değiştiği doğrudur hatta müfredat biz 2017 mezunları 12. sınıftayken değişti. Yani biz 2017 mezunları 12 deyken 9. sınıflar yeni müfredata başladı. Biz 12 iken bizim gerimizdeki 11. ve 10. sınıflar hala aynı müfredatı okudular. Aynı müfredattan kastım bizim müfredatımız. Dolayısıyla 2018-2019 yks sınavına bizim 2017 de 12 iken bizle beraber aynı müfredatı okuyan 10. sınıflar gireceği için müfredat aynı. Değişiklik 2019-2020 yks sınavlarında geçerli olacaktır. Doğru yanlış mı düşünüyorum?

• ben de böyle düşünüyordum ama önceden 9.sınıftan itibaren etkiliyordu artık tüm sınıfları etkiliyor diyorlar. kesin bilgi yok kaynakta yok
  • Maalesef yanlış düşünüyorsun :) MEB o kadar mantık kullanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yufas Y kullanıcısına yanıt
    Bizim zamanımızda da müfredat değişikliği olmuştu. Biz eski kitapları çözüyorduk. O eski kitaplarda taban aritmetiği ve işlem konuları vardı fakat bizim müfredatımızda olmadığı için bu konuları görmedik yani hocalarımız anlatmadı. Zaten ösym de bu konuları sormadı. Yani Meb öğrencilere anlattırmadığı konuları sordurmaz ösym de bunları dikkate alır diye düşünüyorum ki bunun örneğini de yukarıda sana verdim.
  • UP
  • Büyük ihtimal sadece 12.sınıftaki değişiklikler geçerli olacak 2019 yks de çünkü 12.sınıflar o sene ve o seneye müfredatta ne gördüyse ona göre yapılıyor her sene sınav

• Okula başladığımız müfredatlamı mezun oluyoruz yoksa yıllar içindeki değişikler bizi de etkiliyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Etkilemediğini anlatmaya çalışıyorum.
  • Diyorum ki dediğin mantıklı ama mantık kullanmıyorlar senin kadar. Geçen yılın başında değişti müfredat bizi etkilemedi ama bu seneki 12'ler yeni müfredattan girecek sınava.

• Kesin bilgiyi nerden ne zaman alırız yoksa her şey belli de ben mi anlamıyorum

Ama mantıklı olan kademeli geçiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.