Var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müh isteyip tıp yazan
-
-
Fizik isteyip tıp yazan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var. Yapay zekanin 10 sene sonraki konumunu ön görüp tıp yazan akıllı kardeslerimiz var. Hepsi cok iyi yerlere gelecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boğaziçi de yazabilirsin aslında. İmkan dışında koçtan bilkentten farkı yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiyeye o yapay zeka 10 yılda mümkün değil gelmez
-
20-30k arası yapan 2 arkadaşım bunu yaptı mantıksız değil zaten o sıralama aralığında
Ankara benim açımdan daha rahat olur gibi hocam. Odtüde her alanda çalışan var daha rahat karar verirsin dendi bir de o da bi çekti beni.
Sonuç ne memnunlar mı
Hocam tıbba alıştılar memnunlar yani bana bunu dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 22 Temmuz 2024; 16:25:2 >
Tıp çok istiyorum. Araştırmak, insan vücudunu öğrenmek, yardımcı olmak ama kan korkusu yüzünden mühendislik yazicam. Bende durum tam tersi
Hocam allah aşkına kan korkusunu aşarsınız eğer gerçekten tıp yazmak hedefinizse bu yüzden vazgeçmeyin derim
Kolay değil ki hocam. Karşımdaki insanın en ufak bir yerinde kan çıkarsa aynısını kendi vücudum da hissediyorum, titreme geliyor. İntörn zamanında her işi bana yaptıracaklar o zaman daha fena olacak
Hocam kan korkusu yüzünden tıptan vazgeçmeniz garip geldi o korku bir türlü aşılır ya sırf bundan dolayı tıp yazmaktan vazgeçilmez
Katılıyorum hocam bir şekilde aşacağınızı düşünüyorum
hocam bunun için tıbbi bir yardım aldınız mı
-
Ben de alisabilir miyim acaba
İlk önce ciddi şekilde düşünmen lazım hocam ama tıptan nefret etmiyorsan ön yargılı yaklaşmazsan alışılınır bence ya
Tıp okunur da sonrası beni sarmiuor
Hobi olarak bakarsınız belki yine hocam Bu arada tıp olarak hangi tıbbı düşünüyordunuz? Sıralamanız bayağı iyiydi diye hatırlıyorum eğer gazi tıbbı da tercihleriniz arasında yazmayı düşünürseniz sorularınız olduğu takdirde özelden istediğiniz gibi yazabilirsiniz hocam elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
-
Gazi tıbba tutmuyor hocam maalesef 7.690 geldi yerleştirme tutsa tutsa deü tutar belki. Yine de teşekkür ederim ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Var. Yapay zekanin 10 sene sonraki konumunu ön görüp tıp yazan akıllı kardeslerimiz var. Hepsi cok iyi yerlere gelecek.
|
Benzer içerikler
- açık lise pişmanlık mı
- eyüp boncuk hangi üniversite mezunu
- ydt 400 puan kaç net
- ayt fen kaç ayda biter
- tyt kimya kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X