Yaz bitmeden lti çalışacak.misiniz ne dersiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 30 Temmuz 2023; 14:31:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muh Seçecekler YAZ bitmeden LTI Konularını tekrar edecek mi

-
-
geçen sene ekimde çalışmaya başladığımda lti organik ile başlamıştım. 1,5 ayım boşa gitmiş oldu. en iyisi sırasıyla bitirin konuları, meteor bile düşebilir
-
Hazırlık okurken bakarım calculus a hatta bitiririm herhalde seneye yazın iyice formda girmeyi düşünüyorum. Şimdiden çalışırsan unutursun büyük ihtimalle hocam (mühendis değil temel bilimciyim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden o derde girmenize gerek yok okulla devam edersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 30 Temmuz 2023; 14:33:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni ünili olma heyecanı bu ama gerek yok valla
-
Öyle hocam da seneye gülerler okuyup bunu
bu sene bence ekstra ihtiyaç olabilir. evde biraz bakmak bence fena olmaz. yoksa normalde gerek yok okulla beraber ilerlemek mantıklı olur.
aynen yksye çalışır gibi çalışın üniversite 1e :) böyle arkadaşlarım vardı okulları uzadı hep
-
Meh.
İstersen bak.
Seri tamamlanmamış da yine birkaç video var.
Tunç Kurt Matematikyoutube
Selamlar. 2020 senesinde limit, türev ve integral konuları görülmediği veya eksik görüldüğünden dolayı üniversiteye gitmeden biraz temel ve altyapı ile gitmek isteyen arkadaşlar için bir oynatma listesi hazırladık. Pdfler video altlarında yüklenecektir. Eğer ilk videolarda pdfler yoksa birkaç video ilerisine bakarak pdflere ulaşabilsiniz. Beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın lütfen. Sevgiler. İletişim:tnckrtmathttps://www.youtube.com/watch?v=Wdxv3clJJWs&list=PLqleg5Gi54f4mM-NbnQSGVZnMECPZugsZ -
6-7 senedir mat görmedim ben ne halt edeceğim bilmiyorum.
-
Tunç kurt u mu yoksa buders i mi önerirsiniz hocam
Üniye geçince hepiniz salacaksınız dersleri, şimdi erken mi çalısacaksınız :))) Geçirmeyen hoca geçirmiyor zaten merak etmeyin, okulla birlikte çalışın kafi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buradakileri dinlemeyin ünide geziyorum tozuyorum ayağına köpek gibi çalışıyorlar hepsi de çap falan yapmak istiyor gpalar tavan. Millet köpek gibi çalışıyor zekiyim ayağına yatıyor oturun çalışın kaleminiz ısınır en kötü soğumayın
Zaten biliyom
Oha la hiç beklemedigim cevaplar yani olm en son ocakta bakılmış konular aklımda yüzeysel kaldı gibi hissediyom
Bölüm İngilizce ise yabancı kanalları öneririm.
Onun dışı buders de olabilir.
Tunç Kurt video serisi tamamlanmamış.
Başka üni serisi var mı bilmiyorum. Bakmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 30 Temmuz 2023; 17:27:25 >
Aradan 1.5 sene geçti hala aklımda tüm konular sıkıntı yok
+1
Eden var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yeni ünili olma heyecanı bu ama gerek yok valla |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X