Şimdi Ara

Muhabbet kuşları ile ilgili bir sorun. Yumurta boş çıktı, kuşları ayırdım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eş olarak ve altında 1 tane yumurtası ile aldığım kuşlarım gayet güzel çiftleşiyordu.
    20 gün içinde yumurta sayısı 4 oldu. İnternette anlatılanlara göre yumurtaları 2-3 kez karanlık bir odada ışık ile bayağı detaylı inceledim ancak içinde görünen hiçbir şey yok..
    Sonra kırdım yumurtaları 2sinin akı vardı diğerlerinin akı kurumuş sarısıda tam kurumak üzereydi.
    Şimdilik dişi ile erkeği biraz ayırdım dişi çok harap olmuştu biraz dinlensin diye. (Bi arkadaşın tavsiyesiyle)
    İşin ehli üstadlara rica ediyorum, bu konuda malumatınız, tavsiyeleriniz nedir aceba??

• üzerinde normal koşullarda kuluçkaya yatmadıkları için tutmamış , sürekli hareket halindeler yada rahatsız edildkleri için olabilir , yumurtlama işlemi olduğunda kuşlarınızın stressiz bir ortamda fazla rahatsız edilmeden rahat kuluçkaya yatacakları ortamı sağlayınız yoksa diğer yumurtalardada aynı şeylerle karşılaşmanız yüksek olasılık
  • 1 hafta kadar dinlensinler.Bu arada mutlaka meyve sebze takviyesi yap.Daldarı yesinler.Vitakraftın perls adında küçük ambalajda satılan yemlerini al.Normal yemine karıştır.Ayrıca şuan en çok kalsiyum ihtiyaçları var ve mürekkep balığı kemiği koy.
    1 hafta sonra evin sessiz sakin bir köşesinde hayvanları rahat bırakın.Çok ses olmasın.Gerisini onlar halledecektir.
  • anladım..
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.