Şimdi Ara

Muhabbet kuşu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar poposunda dışkı var çok birikiyor kötü bir durum hastalıkmıdır nedir? Arada kaşınıyor bu arada dişi.
    Demin poposunu yıkadım suyla bezle sildim, baya korktu benden,ama yapmalıydım.
    Şuan tellere asılıp uyuyor daha dogrusu uyuyamıyor bügün yanına yeni bir kuş aldım farklı kafeste bu arada ne eyapıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUag1071

Arkadaşlar poposunda dışkı var çok birikiyor kötü bir durum hastalıkmıdır nedir? Arada kaşınıyor bu arada dişi.
    Şuan tellere asılıp uyuyor daha dogrusu uyuyamıyor bügün yanına yeni bir kuş aldım farklı kafeste bu arada ne eyapıyım?

Veterinere götür.
  • temizle elin ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUag1071

Arkadaşlar poposunda dışkı var çok birikiyor kötü bir durum hastalıkmıdır nedir? Arada kaşınıyor bu arada dişi.

Dışkı yapışıyorsa İSHAL olmuş olabilir.Dikkat edin.Veterinere gidin veteriner yoksa güvendiğiniz bir PETSHOP'a durumu anlatın size ishal ilacaı verir.Bunun yanında bir tane vitamin bir tane bit spreyi alın.Bit için olmasada en azından yanınızda bulunsun.Bu arada bu tür durumlarda kuş ile sürekli konuşun ilgi gösterin o ona güven verir..
  • Dostum hemen bi veterinere götür. Bi ilaç filan verir. Bunların en büyük düşmanı sindirim sistemidir şakaya gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malasef kuşunda virtüzal kortoz hastalıgı var dışkı bozukugu..yani besinleri sindiremiyor ve dışkısı aşırı yapışkan oluyor bunu bi veterinere göster yoksa iltihap kapabilir
  • Kuşların ölme sebebinin %90'ını Sindirim problemleri oluşturuyor.O Yüzden acilen veterinere gösterin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.