Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Alacağım Yer Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir adet yavru erkek muhabbet kuşu alacağım uygun fiyatlı ingiliz (jumbo) veya hollanda düşünüyorum. İstanbul'da öncelikle anadolu yakasında bildiğiniz kaliteli bir üretici veya aranızda satan arkadaş var mı?

• Satıcı bilmiyorum ama jumbolar fazla konuşmaz bence hollanda al
  • Çek kırığı satıyorum ben,almak istersen bana ulaş 20 güne kadar yavrular yuvadan atlayacak.Avrupa yakası.
  • avrupa yakası Edirnekapıda cumartesi öğleden sonra pazar tam gün kuş pazarı kuruluyor hem eminönü gibi 100 tane kuş bir kafeste değil hemde üreticiden alma şansın var (oldukça ucuz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antienflamatuvar

Çek kırığı satıyorum ben,almak istersen bana ulaş 20 güne kadar yavrular yuvadan atlayacak.Avrupa yakası.

cek kirigi dusunmuyorum suan favorim hollandalar hem guzel hem de konusmaya yatkinlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leb_Lebi

avrupa yakası Edirnekapıda cumartesi öğleden sonra pazar tam gün kuş pazarı kuruluyor hem eminönü gibi 100 tane kuş bir kafeste değil hemde üreticiden alma şansın var (oldukça ucuz)

bunu ilk defa duydum iste eminonu ye ister istemez guvenemiyorum ama ureticiden bir hollanda almak cok daha cazip geliyor keske erken saatte gorebilseydim bugun firsatimda vardi aslinda ama bu saatte tuzladan cikip oraya gitmek cok zor
  • Hollanda dediğin yerli ile çek arasındaki bir kuş türü :)
    İlgi gösterildikte sonra tüm kuşlar konuşur,bunun türüyle alakası yoktur bilgine.
    Buradan istediğin şekilde kuş bulabilirsin üreticilerden:http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php?action=forum
  • istanbul anadolu yakası samandıra
    www.satilikmuhabbetkusu.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.