Şimdi Ara

Muhabbet kuşu alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Muhabbet kuşu alıcam yardımcı olurmusunuz ?
    yakın bi zamanda muhabbet kuşum öldü ve yeni muhabbet kuşu almayı düşünüyorum
    Bir dişi bir erkek kuş almayı düşünüyorum, öğrenciyim sonuçta aşırı ilgilencek zamanım olmayabilir onlar oynasın birlikte ,
    Tabikide yavru olucak alırken nelere dikkat etmeliyim ne tür almalıyım konuşmasınıda istiyorum eğitimini verebilirim.
    Birde eski kafesim küçüktü büyük bir kafes alıcam kafesde önerirseniz sevinirim.
    ve birde hani bir dişi bir erkek alıcam dedim ya birbirlerine alışacaklarmı nasıl ayarlayabilirim alırken alışcaklarını nasıl anlayabilirim ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublefriend -- 9 Ekim 2013; 18:37:28 >

• troublefriend T kullanıcısına yanıt
    eş tutmus kuş alırsan dostum hiç sıkıntı yasamazsın bunu aldıgını yer zaten söyler sende grup halde kafeste yasayan kusları incelersen yan yana duran birbirne sokulan kuslar vardır onlar çiftlerdir öyle kuş almalısın konuşmasını istiyorsan tek erkek kuş alman gerekli diğer türlü çok zordur ilgiyi eşine gösteririr her zaman kafeste para durumuna göre her tür kafes bulabilirisin normal bir öğrenci iin orta boy kafes yeterli bence
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ediyorum yorumun için bide hollanda yada çekoslavakya muhabbet kuş türlerinin iyi olduğu söyleniyor hangisini almalıyım sence ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.