Muhabbet kuşuma eş aldım. Fakat bir türlü anlaşamadılar bende kuşumun cinsiyetinden şüphe eder oldum. Uzman görüş ve yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Sarı kuş 1 yıldır bende ve erkek olduğunu düşünüyordum. Kafa sallıyor. Biraz oynasam agzından yem cıkartıp veriyor. Kafesine koydugum oyuncaklara cinsel tacizde bulunuyor. Ama yanına bayan eş aldım(sarı,yeşil renkli benekli olan) ona hiç yaklaşmıyor anlaşamıyorlar.
Bende benim sarı kuşum kızmı acaba diye düşünceye daldım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
kuşun erkek ama kızgın değil dişi kızgın ama şunu unutma dostum o kuşu sen beğenip aldın eş tutmaları iyi anlaşabilmeleri için eşini kendi seçmesi gerekir kavga ediyolarsa birbirlerine vuruyorlarsa kafesleri ayırman gerekir
Anlıyorum. Kuşum 1 yaşını bitirdi. Kızgınlaşma hangi yaşlarda gerçekleşir?
Eşini seçmesi için ne kadar süre gerekir?
Götürüp petshop'a kafese bıraksam kaç gün beklemem gerekir? Veyahut bir kaç dişi kuş alıp yanına salmam mı gerekir?
Yardımların için teşekkür ederim....
yaşı uygun dostum güvendiğin kuscu varsa salmalarına saldır kusu kendi secer esini bazen 1 saatte bulur bazen 1 hafta sürer belli olmaz dişilerin yogun ooldugu yere salarlar zaten ama kuscularada pek güven olmuyor kusunu seviyorsan eger konusyosa falan hiç rahatınıda bozma kusun aldıgın dişiyi değiştir kuscuyla anlas birinci sefer para almazlar sonrasında 5 10 liraya değişim yaparlar o şekil eş tutturmaya çalışırsın
eş seçimi çiftleşme döneminde götüreceksin pet shopa sokacaksın kafese bakacaksın hangisiyle iyi anlaşıyor alacaksın onu
Kuşum 21 kelime konusuyor. Ve çok uysal. Bu sebeple petshopa götürmek yerine dediğiniz gibi eve kuş getirsem daha iyi olacaktır.
Bir kuşu ortalama kaç gün bekletmem gerekir kafesin içinde? Kaç günde eş tuttuklarını anlarım?
aman konuşan kuşu dediğimi yapmayın valla satarlar kuşu öldü derler üzülmekten başka bişey yapamazsınız sonra ortam değişikligide etkileyebilir kusu dostum al getir kimi hemen kavga eder anlarsın olmayacagını kimi hemen eş tutar zamanı yokki sen gözlemliceksin kolay gelsin sana illa eş almak istiyosan kuşa sen kızgın dişi al özellikle öyle dene
Saygı değer arkadaşlarım, kuşum 2 gün önce akşam vakti erkek kuş çeşitli oyunlarla dişinin yanına yaklaştı ve ağız ağıza tutştular erkek ağzına kustu sanki. Bir kaç defa yaptılar bunu. Ve iki gündürde yapıyorlar. Ama hiç çiftleşir pozisyonda görmedim. Bugun yavruluklarınıda taktım. Yavruar geliyor diye bilirmiyiz?
kızgınlar mı erkek koyu mavi gaga dişi kahverengi
DİŞİ GAGA RENGİ YOGUN AMA ERKEĞİNKİ HENÜZ OKADAR KOYU DEĞİL...
o zaman beklemeye devam dostum ikisinde kızısması gerekiyor
erkek kızışmamış değiştirin yaşına uygun alın aldıktan sonrada 1 hafta farklı kafeslerde tutun sonra birleştirin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme