Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Elime Gelmiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 ay önce bir muhabbet kuşu aldım.Kendisi dünyalar tatlısı yavru.3 aylık falan.2 haftadır kafesin içine elimi sokuyorum alıştı biraz gagalıyor falan parmağımı. İnternetten de baktım göğsünü hafif itince gelir diyorlar ama bizimki sadece göğsünü okşadığım zaman bakıyor hiç çıkmıyor.LÜTFEN YARDIM EDİNN!!!!!

• çikmasa çikmasın ne gerek var ele gelmesine , sağlıklı olsun arkadaşın olsun yeter
  • Sana Alışsın Gelir Kuşu Korkutma Paat !! diye Olacak iş degil bu :) internettekiler egitilmiş kuşlar
  • yavaş yavaş haraketlerle yaklaşılmalı bir den pat demenen yaklaşırsan korkar.. ki o kadar zaman geçmiş bence o kuş korkutulmuş alışması lazımdı
  • zaten alıştı bana da dudağımı falan gagalıyor ben hala yavaş yavaş elimi yaklaştırmaya devam ediyorum sadece ayağını okşadığım zamanlar ayağını kaçırıyor ne yapmalıyım sizce
  • Kardeşim buzamana kadar sana çoktan alışması lazımdı ama üzülme hiç bişey için geç deil kuşu kafesiyle birlikte hafif loş ışık bir odaya al ona adıyla seslenerek elini kuşun göğsüne getirerek eline gelmesini sağla onunla yumaşak bir ses tonuyla konuş ve omzuna koy sürekli o kaçacaktır onu korkutmadan yine al omzuna koy böylece Sana alışacaktır ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa inşallah gelir. şimdi de elimi sokuyorum biraz gelecek gibi elimi filan gagalıyor gıdıklıyor
  • Kuşunla aran nasıl kardeşimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.