Şimdi Ara

Muhabbet Kusum Hasta Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar benim muhabbet kusum dunden beri hasta havalar sicak diye balkonda birakiyodum geceleri benim essekligim gireyim konuya sabah kalktim ciktim balkona baktim kafasini sokmus yemliginin icine duruyordu oyle kafasini yemlikten cikarsin diye yemligi cikardim zar zor cikardi kafasini hemen aldim iceri daha sonra kafesin dibine indi bi kenari basladi uyuklamaya kafasini arkasina atmalar falan hemen gideyim dedim petshop a ilac almaya kapaliydi daha sonra bi tanidik vardi muhabbetlerle ilgilenen aspirin al bol 2 3 parcaya suyuna karistir icir dedi zar zor icirdim daha sonra petshoplar acilinca firladim ilac almaya aciklama yaptim kusum boyle boyle diye aviastim ilac verdiler birde avisol plus vitamin aldim eve geldim hemen taze bi suya ilaci suyu kattim icirmeye calistim reddediyodu zar zor icirdim biras toparlar gibi oldu sanki ama yine kabarma uyuklama titreme felan var yem falan yiyordu herneyse bugun yine bi acayiplesti suyunu ilacini tazeledim 32 33 derece odada tutuyorum kapilar kapali yine bi kafasini soktu yemlige cikarayim dedim yem felan yemege calisti sonra cikardi kafasini suan tunek ustunde kabarik titriyomu sallaniyomu nedesem bilemedim uyukluyor su falan kaynattim yanina koydum buhari falan isitsin diye neyapabilirim uzman bi arkadasimiz varsa yardim etsin saygilarimla...

Suluguna ayni anda aviastim ilacla avisol vitamini katip karistirsam hem ilac hem vitamin bisi olurmu diyecemde zararli gelir heralde ilac etkisini kaybeder diye dusunuyorum

normalde uyukluyor fotograf cekerken ses ciktigi icin acti gozlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi env35 -- 28 Temmuz 2015; 16:35:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • env35 E kullanıcısına yanıt
    kafana göre ilaç verme . fotoğraflardan anladıgım kadarı ile güneş sıcak ve rüzgar akımı etkilemis.en iyisi biraz dinlenmesi ilaç vermeyin vitamin verin.Çok sıcakta hele güneşte kalmasın hiç bir zaman. soğukta 2 cam arası rüzgar akımındada kalıp hasta olabilir
  • sulugu acil degistir sivri gagalilar icin o.

belkide susuz kalmistir. suyunu gunluk degistirmiyorsun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurakkas

sulugu acil degistir sivri gagalilar icin o.

belkide susuz kalmistir. suyunu gunluk degistirmiyorsun gibi.

sulugunda bi problem yoktu iciyodu

• öldü arkadaslar kurtaramadik elimden geleni yapmaya calıstim en sonunda eli ayagi tutmaz hale geldi yatti dibe can cekisiyordu artik kipirdicak hali kalmamis cok moral bozucu birsey alistimi insan olumunu gozlerinle gormek insanin canini yakiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.