Şimdi Ara

Muhabbet kuşundan anlayanlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR bir çift muhabbet kuşum var 5 tane yumurta yaptılar yumurtalar kırık değil ancak inceden yavru kuş sesi geliyor sanırım bir hafta bile geçmeden çıkacaklar yumurtadan her neyse soruma gelelim aldığım yuvalık yavru için küçük gibi yavrular yumurtalardan çıktıktan sonra büyük bir kutu alıp ona koysam altında talaş olan bir sıkıntı olur mu ?

• UP
  • evet olur koku geçer elinden alıyorsun. hiç risk alma kuşun beslemeyi keserse sıkıntı.
  • 2 tane yavrum çıktı vik vik ötüp duruyorlar erkek dişinin ağzına kusuyor yemi acaba dii onları yavrularamı yediriyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DrunKard-

2 tane yavrum çıktı vik vik ötüp duruyorlar erkek dişinin ağzına kusuyor yemi acaba dii onları yavrularamı yediriyo ?

arada sırada el değmeden rahatsız etmeden bak. yemlerini full ver suyunu vs. yem olayınıda erkek olan yiyip yuvalığa doğru dişiye veriyor oda yavrularına veriyor kalır onlar daha orada arada bak durumlarına dişi veriyormu diye bak
  • dişi galiba veriyor çükü yavrular ötüşünce b,ikac saat sonra susup uyuyorlar karınları tok oldugu için sanırım bide şey yaptım yumurta havuç bebek bisküvisi rendeleyip plastik tabakta kafesin içine bıraktım dişi değilde erkek yiyor heralde oda dişiye vericek
  • birde bir video izlemiştim adam yavruları eline alıp sevip inceleyip bırakıyordu geri e zararı olmayacağını söylüyordu anlamadım
  • quote:

birde bir video izlemiştim adam yavruları eline alıp sevip inceleyip bırakıyordu geri e zararı olmayacağını söylüyordu anlamadım

zararı var koku üstüne geçiyor. zaten 2-3 haftaya kadar kafese çikarlar büyüdümü seversin o zaman.
  • dostum lütfen yardım et dişiyle erkek birbirine giriyor feci şekilde şiddetli kavga ediyorlar misal yan yana duruyolar 5 dk da bir birbirlerine giriyorlar fena şekilde erkeği ayırmalımıyım ve bu ne kadar doğru çünkü erkek dişiye yem yediriyodu dişide o yemleri yavrulara veriyordu ne yapmalıyım yardım ett
  • quote:

dostum lütfen yardım et dişiyle erkek birbirine giriyor feci şekilde şiddetli kavga ediyorlar misal yan yana duruyolar 5 dk da bir birbirlerine giriyorlar fena şekilde erkeği ayırmalımıyım ve bu ne kadar doğru çünkü erkek dişiye yem yediriyodu dişide o yemleri yavrulara veriyordu ne yapmalıyım yardım ett

erkek kıskanıyor olabilir. yavrular kaç günlük oldu ki ? büyüdümü yem yiyecek kadar ?
  • yem yiecek kadar değil 2-3 haftalıklar ama baya sesleri geliyor acıkınca bağrışıyorlar dişi içeri girip eskisi kadar uzun durmuyo çıkıyo kutudan haliyle erkekle yan yana geliyo ve kavga ediyorlar ama ilk kim kime vuruyor belli deği bi anda ikiside birbirine giriyor napabilirim yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DrunKard- -- 9 Mart 2016; 17:07:07 >
  • quote:

yem yiecek kadar değil 2-3 haftalıklar ama baya sesleri geliyor acıkınca bağrışıyorlar dişi içeri girip eskisi kadar uzun durmuyo çıkıyo kutudan haliyle erkekle yan yana geliyo ve kavga ediyorlar ama ilk kim kime vuruyor belli deği bi anda ikiside birbirine giriyor napabilirim yardım edin lütfen

biraz daha göz kulak olun sabredin zaten anne beslemeye bitince yem yiyecek duruma gelince o zaman yaparsın yapacağını. simdi sıkıntı anne aç kalır vs ? yanda bir kafes varmı boşta yani erkeğe alabileceğin
  • hayır yok başka kafesim ama sorunu çözdüm hocam yemleri eskiden üstte kabuk kalıyodu üflüyodum altında birsürü yem kalıyodu ama şimdi günde bir değiştiriyorum çünkü eskisi gibi değil bir günde iki yemlik dolusu yem yiyorlar yavuralara veriyorlar e tabi haliyle yetmiyor bbende değiştirmeyince dişi erkekten doğal olarak yemek beklediği için erkekte nerden getiricek kafesin içinde dayak yiyo getiremediği için artık hergün %80 ini dolduruyorum yem kutusunun yavru bakmak cidden zahmetli
  • Yavrulari eline 1 gunlukken bile alabilirsin. Hicbir hayvan yavrusunu insan elledi diye dislamaz. Tamamen efsane bu dusunce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsaneymis sensin efsane be anlamadan elle yazmis birde, ben yumurtadan cikmadan yumurtaya dokundugum icin onunla ilgilenmediler bile biraktilar dokunmayin sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru diyor yumurtaları bırakabiliyor anne kuşlar fazla ellememk lazım ama yumurtadan çıkınca ellenirmi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.