Şimdi Ara

Muhabbeti Kuşu Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim üst komşunu bir kuşu vardı muhabbet kuşu bunlar kuşa pek bakamamışlar 1 hafta filan balkonda unutmuşlar iyi bakmamışlar kısaca ben aldım onlardan kuşu şimdi ben bakıyorum ama kuşun çok büyük sorunları var.

Öncelikler aç kalmış küçücük boyu o yüzden vitamin desteği vermeye başladım.

Ayrıca kuş herşeyden korkuyor herşeyden bunu nasıl düzeltirim ?
    Kuş kesinlikle ele omuza filan gelmiyor bunu nasıl düzeltirim ?
    Kuş hiç ötmüyor ara sıra 1-2 ses çıkartıyor okadar ama :S

Lütfen yardım edin ??

• Yok mu kuşlardan iyi anlıyan tecrübeli birileri gerekirse fotoğrafınıda koyabilirim kuşun ?
  • Öncelikle kuşun fotograflarini koyun. Muhabbet kuşları boy olarak buyumezler. Yerli kuş olduğu için biraz küçük boyludur. Travma geçirmiş kuşları eğitmek oldukça zordur. Onu sıcak bir ortama alın. İyi besleyen. Kesinlikle kuşu yakalamayın. Üslerine alistiktan sonra yavaş yavaş el ile beslemeye çalışın. Çeşitli meyveler sebzeler deniyerek neyi sevdiğini öğrenin. Her gün suyunu yenileyin. Şimdilik soyleyeceklerim bu kadar. Ayrıca suyuna ayda bir defa ve gün aşırı olmak üzere bebe asprini atınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler benim kuş maydonozu çok seiyor onun sayesinde kucağıma geldi kondu bugün :)

suyunu zaten hergün değiştiriorum içine vitamin koyuyorum çünki pet shopdan aldım 4 gündür kullanıyorum ama nekadar kullanmaya devam etmem gerk bilmi yoırum bilginiz varmı ?
  • Avisol a-d vitamin öneririm. Ben ayda bir kullanıyorum. Eğer çok halsiz ise 7 günde bir kullanabilirsiniz. Kuş kendini toplandığında vitamin takviyesinı durdurup sebze vermeye başlayabilirsiniz.

• Bu arada maydanozun kuşun bogazina takıldığı ve verilmemesi gerektiği söyleniyor. Ne kadar doğrudur bilemem ama mantıklı bir tarafı olabilir. Siz yine de dikkat edin. Marula daha çok ilgi gösterebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.