Şimdi Ara

Muhabir Janna Yarışması Ve Saçmalık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Haksızlık bir burda baş gösteriyor işte. Senin yaptığınla, stüdyoda yeşil ekranıyla, profesyonel makineleriyle , editing ekibi olan bir web sitesinin yaptığı aynı kefede değerlendiriliyor.

Kesinlikle kimide küçük kızını kullanıyor ve küçük kızını kullanan adam twitterda sadece @LolTrOfficial'a atması gerekirsen @RiotGlandall @RiotJhonie hepsine yolluyor daha yarışmanın ilk günü. Riotta dönüt yapıyor harika ! diye

Muhabir Janna Yarışması Ve Saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 5 Eylül 2013; 11:47:38 >

• Konunun en başındaki resme bakın. Arkada güneş var üstünde atkı var altında şort var ve elinde şemsiye var. Ne olduğu belli değil. Yağmurluk giymiş ve elindeki kırık şemsiye ile resim çekinip arkasına yağmurlu hava resmi koysaydı güzel olurmuş. Ama kazanmış ve bu kaybetmişhttps://twitter.com/erdemix/status/374131217408327680/photo/1/large
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

Konunun en başındaki resme bakın. Arkada güneş var üstünde atkı var altında şort var ve elinde şemsiye var. Ne olduğu belli değil. Yağmurluk giymiş ve elindeki kırık şemsiye ile resim çekinip arkasına yağmurlu hava resmi koysaydı güzel olurmuş. Ama kazanmış ve bu kaybetmişhttps://twitter.com/erdemix/status/374131217408327680/photo/1/large

İşte hocam ben bu arkadaşıda savunuyorum ama gelen geçen seninkide dandik diyip duruyor benim ki dandikse atkılı çocuk mu süper oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: w_indows7

Bu mesaj silindi.
    Ya kes sesini bariz torpille eşe dosta dağıtmışlar skinleri, size de birşeyler yapıverin elde gösterecek bir şey olsun en azından demişler şuna bak hak ettiğini düşünüyor musun bide utanmadan ? Ulan ne arsız heriflersiniz be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.