Şimdi Ara

Muhabir Janna Yarışması Ve Saçmalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kazananlar açıklandı arada çok güzel olanlarda var fakat bildiğiniz adam küçük kızını koymuş ona vermişler biri gram bir şey yapmamış ona vermişler kısacası hepiniz katılsaydıda kazanırmışsınız bu kadar niteliksiz emeğe hakkını vermeyen bir yarışma görmedim saçmalık bu arada kazananlardan biri bknz.

• yarışma ne ki?
  • Hakkaten fransızım bu konuda give me light
  • Haberim bile yoktu
  • bu ne bilseydim yapardım bişeyler.
  • Google a gökkuşağı yazıp ilk çıkan resmi yollamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarışmanın açıklaması şu işte "Muhabir kılığına bürünün yağmur mu bastırdı ? İlginç bir kare mi yakaladın bunlar yoksa kendi haberini yarat yazmışlar" resimlerin yarısının hava durumuyla alakası yok ben ve bir çok kişi çok daha güzel resimler yapmıştı ve sözde 5 kişi kazanacaktı 9'a çekmişler dandik dandik şeyler çekmişler Riot'a atmadığımız mesaj kalmadı bayağı bir destekleyende oldu Riot yorumumu sayfadan sildi sırf karışıklık çıkmasın diye sizinde haberiniz olsun buda benim yaptığımdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 4 Eylül 2013; 11:23:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav arkadaş sende yapsaydın atsaydın resmini keşke sende kazansaydın ama oturduğun yerden millet foto atmışta ödül almışta demek kadar saçma bir şey yok. İnsanlar en azından ufakta olsa emek vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudaciousS

Yav arkadaş sende yapsaydın atsaydın resmini keşke sende kazansaydın ama oturduğun yerden millet foto atmışta ödül almışta demek kadar saçma bir şey yok. İnsanlar en azından ufakta olsa emek vermiş

Benim yaptığımda fotoğrafa bakıpta konuş lütfen.... ya da bunahttps://twitter.com/erdemix/status/374131217408327680/photo/1/large

• Yeni duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackButler

quote:

Yav arkadaş sende yapsaydın atsaydın resmini keşke sende kazansaydın ama oturduğun yerden millet foto atmışta ödül almışta demek kadar saçma bir şey yok. İnsanlar en azından ufakta olsa emek vermiş

Benim yaptığımda fotoğrafa bakıpta konuş lütfen.... ya da bunahttps://twitter.com/erdemix/status/374131217408327680/photo/1/large

Sen kazandın mı peki?

• Ödül neydi?

Duydum ama tam nası ne yapılcak anlamamıştım
  • Ben katıldım, kazandım. Yolladığın fotoğrafta haklısın nasıl kazandığını ben de çözemedim. Fakat senin paylaştığında da dikkat çekici bir şey yok kusura bakma. He o arkadaşa vereceklerine sana verebilirlermiş o ayrı mevzu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackButler

quote:

senın yaptığın ve bu kaybetti? ilk mesajda balkona çıkan çocukmu kazandı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Ödül neydi?

Ödül skinin ta kendisi.
  • Kazananlar nerde yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmediysen sen yapsaydın sana verirlerdi
  • Çok biliyorsun konuşmayı kazansaydın bize ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Ödül neydi?

Ödül skinin ta kendisi.

Haa.

Boobslar hariç o kadar değişik birşey göremedim ben

Konuya gelicek olursak senin yaptığının nesi farklı anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuFuu5 -- 4 Eylül 2013; 11:40:14 >

• Özürlü tayfa ne yazık ki gene toplanmış arkadaşlar kapasiteniz yetmiyor galiba bende katıldım ve çok daha iyi bir resim yaptığımı düşünüyorum sıkıntı şu kazananlardada çok güzeller var fakat ödül sayısı 5 ten 9'a çekilmiş ve o 4lük farkıda dandik dandik şeylere vermişler ben o 4lüde olabilirdim diyorum ayrietten bu benim konum beğenmiyosanız çıkın yani ne diye meşgul ediyorsunuz ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.