Şimdi Ara

Muhabir Janna Yarışması Ve Saçmalık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WuFuu5

quote:

Orijinalden alıntı: Naděje

quote:

Ödül neydi?

Duydum ama tam nası ne yapılcak anlamamıştım

Ödül skinin ta kendisi.

Haa.

Boobslar hariç o kadar değişik birşey göremedim ben

Konuya gelicek olursak senin yaptığının nesi farklı anlamadım

Üzgünüm ama kapri çorap t-shirt giyip güneşli havada eldiven takan birinden daha fazla hakettiğimi düşünüyorum ki gelip burda bana yok senin yaptığında bir şeye benzememiş diyenler verdiğim emek bir şeye benzedi hiç kusura bakmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackButler

quote:

Orijinalden alıntı: AudaciousS

Yav arkadaş sende yapsaydın atsaydın resmini keşke sende kazansaydın ama oturduğun yerden millet foto atmışta ödül almışta demek kadar saçma bir şey yok. İnsanlar en azından ufakta olsa emek vermiş

Benim yaptığımda fotoğrafa bakıpta konuş lütfen.... ya da bunahttps://twitter.com/erdemix/status/374131217408327680/photo/1/large

bu kaybettimi şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit Fire*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AudaciousS

Yav arkadaş sende yapsaydın atsaydın resmini keşke sende kazansaydın ama oturduğun yerden millet foto atmışta ödül almışta demek kadar saçma bir şey yok. İnsanlar en azından ufakta olsa emek vermiş

Benim yaptığımda fotoğrafa bakıpta konuş lütfen.... ya da bunahttps://twitter.com/erdemix/status/374131217408327680/photo/1/large

bu kaybettimi şimdi

Evet bu benim ki değil fakat anlaşılmayan olayda şu sanki ben sadece kendi hakkımı savunuyorum bu arkadaşında çok büyük hakkı yendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

Ben katıldım, kazandım. Yolladığın fotoğrafta haklısın nasıl kazandığını ben de çözemedim. Fakat senin paylaştığında da dikkat çekici bir şey yok kusura bakma. He o arkadaşa vereceklerine sana verebilirlermiş o ayrı mevzu..

Sizinki hangisiydi "dikkat çekici unsur"unuzu merak ettim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 4 Eylül 2013; 11:45:10 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ödül neydi?

Ödül skinin ta kendisi.

Haa.

Üzgünüm ama kapri çorap t-shirt giyip güneşli havada eldiven takan birinden daha fazla hakettiğimi düşünüyorum ki gelip burda bana yok senin yaptığında bir şeye benzememiş diyenler verdiğim emek bir şeye benzedi hiç kusura bakmasınlar.

Buraya konu açmışsınki eleştrilere açık olmalısın?

Ne herkez burda Ovvv fotoya bak Efsane 1 numara diyecekmi sanıyorsun_?

Git riotla konus haksızlık yaptıgınz diye.

Ama bana kalırsa senin fotonda bek ahım şahım birşey görmedim yani

• quote:

quote:

Ben katıldım, kazandım. Yolladığın fotoğrafta haklısın nasıl kazandığını ben de çözemedim. Fakat senin paylaştığında da dikkat çekici bir şey yok kusura bakma. He o arkadaşa vereceklerine sana verebilirlermiş o ayrı mevzu..

Anlamadığım neden bu kadar ağladığınız, yarışma bu. Ödülü de büyük değil :)

Benimki Tibbers olan..

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1239634_518226028258289_462514607_n.jpg

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ödül neydi?

Ödül skinin ta kendisi.

Haa.

Bu senin düşüncendir sen böyle düşünüyorsun gayet olumlu geri dönütlerde oldu fotoğrafım hakkında ki bana kazanan fotoğrafların ikisindede ahım şahım hiçbir şey yoktu. Kısacası 1 dk içerisinde felan seçmişler . Dediğim gibi bu haklarını yenenlerle birlikte forum attık bi sürü şey yaptık fakat tek gördüğüm şey riotun insanların destek verdiği yorumumu kaldırdığıydı.

• Çocuk şemsiye parçalamış gidip.Şemsiye 10 tl olsa çocuk bir nevi para verip alsa daha iyiymiş.Seni bilmem ama diğer adama yazık olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ödül neydi?

Ödül skinin ta kendisi.

Haa.

Bu senin düşüncendir sen böyle düşünüyorsun gayet olumlu geri dönütlerde oldu fotoğrafım hakkında ki bana kazanan fotoğrafların ikisindede ahım şahım hiçbir şey yoktu. Kısacası 1 dk içerisinde felan seçmişler . Dediğim gibi bu haklarını yenenlerle birlikte forum attık bi sürü şey yaptık fakat tek gördüğüm şey riotun insanların destek verdiği yorumumu kaldırdığıydı.

Eh riotun yaptıgı birşey ne bekleyebilirsin.

Bunu başta demeliydimde şimdi aklıma geldi.

• quote:

quote:

Ödül neydi?

Ödül skinin ta kendisi.

ahh bilseydim
  • quote:

quote:

quote:

Anlamadığım neden bu kadar ağladığınız, yarışma bu. Ödülü de büyük değil :)

Benimki Tibbers olan..

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1239634_518226028258289_462514607_n.jpg

Haksızlığa boş duracak değilimbir olay var ibareyi aynen okuyorum size "Ancak Janna haberin evde oturarak değil, canlı canlı yerinden izlenmesini istiyor. " bunu napıcaz ? Kusura bakmayın ağlamakla bir alakasıda yok sizin "dikkat çekici unsurunuz" olabilir fakat ordaki 2 fotoğrafta hiçbir şey yok ki yorumlar bakarsanız "Katılan kazanmış" felan demişler bende katılıyorum.

• Kazananlar açıklanınca mı yazarsınız hep? Ters misiniz la?
  • Aynı asusun yarışmasındaki gibi.

Millet mal mal şeylerle kazanıyor gerçek emekçiler kazanamıyor.

Asustada fakirlere vermiştiler.Ulan fakire vermekse amacın niye yarışma yapıyorsun.

Adamlar orada canavar gibi resimler yapmış gidip elinde kağıttan mikrofon tutan adama veriyorsun ödülü.Şaşılacak durum.Nefret ediyorum böyle insanlardan.
  • Kesinlikle katılıyorum hani bakın harbiden kendimden çektim yukarda attığım adamın yaptığı bildiğiniz görmemişler başka ihtimal yok...
  • Anlamadığım neden ülkece bu kadar fesatız yahu. Kazanan kazanmış işte, ödül de altı üstü skin yahu. Sanarsın ki işinde uzman kişiler noter eşliğinde ödül kazananları seçti de buradaki ağlaşmaların bir haklılık payı var.

Çalışman da bu arada o kadar iyi değil. Haber değeri ya da dikkat çekici bir unsur göremedim. Ha ilk başta paylaştığından belki daha iyi gibi olabilir ama diğerlerinden iyi de değil.
  • Tüm kazananları gösteren bir yer falan yok mu merak ettim şunu
  • Üzgünüm ama o plajda mikrofon tutan kız ve atkılı çocuktan daha iyiydi gelip burda seninkide bir şeye benzememiş demenin anlamı yok !
  • Hocam size şöyle anlatayım, üzülerek söylüyorumki sizdeki yaratıcılık sıfır. "Janna haftaya bizlerle" gibi bir haber yapmışsın ve kazanmayı bekliyorsun.
    Başta paylaştığın çocuk da iyi değil fakat en azından kendi üzerinde mevsimleri karıştırmış, yani bir şey düşünmüş. Bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninhur

Hocam size şöyle anlatayım, üzülerek söylüyorumki sizdeki yaratıcılık sıfır. "Janna haftaya bizlerle" gibi bir haber yapmışsın ve kazanmayı bekliyorsun.
    Başta paylaştığın çocuk da iyi değil fakat en azından kendi üzerinde mevsimleri karıştırmış, yani bir şey düşünmüş. Bilmem anlatabildim mi?

Benim yaptığımda mevsimi karıştırmadımda ne yaptın benim resmimi sadece yazıya göre mi yorumluyorsun ? Kendi yapamayacağız şeylere laf atmayın benim resmimde nasıl yaratıcılık yok bende iki hava durumunu karıştırdım işiniz gücünüz çamur atmak benim fotoğrafa laf atan adam atkılı çocuğa iyi diyor bence sen atkılı çocuksun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ninhur

Hocam size şöyle anlatayım, üzülerek söylüyorumki sizdeki yaratıcılık sıfır. "Janna haftaya bizlerle" gibi bir haber yapmışsın ve kazanmayı bekliyorsun.

Benim yaptığımda mevsimi karıştırmadımda ne yaptın benim resmimi sadece yazıya göre mi yorumluyorsun ? Kendi yapamayacağız şeylere laf atmayın benim resmimde nasıl yaratıcılık yok bende iki hava durumunu karıştırdım işiniz gücünüz çamur atmak benim fotoğrafa laf atan adam atkılı çocuğa iyi diyor bence sen atkılı çocuksun

Okuma yazman varsa düzgünce oku arkadaşım. Atkılı çocuğa iyi mi dedim?
    quote:

Ayrıca yaptığın ps felaket kusura bakma. mevsimleri karıştırmış olabilirsin bari altına dikkat çekici bir şey yazsaydın. Gerçi kime laf anlatıyorum, bananeyse. Kazanan kazanmış, kazanamayan ağlamış. Her ikisi de değilim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.