Şimdi Ara

Muhabir Janna Yarışması Ve Saçmalık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamin yaptigi seninkinden cok daha iyi olmus.Facebookdaki resimlerdeki yorumlara bakarsan baskalarida ayni seyi soyluyor ben neden kazanamadim.O resimlerede bakarsan ayni seyi gorursun.Ayni senin gibi normal kiyafetiyle bir semsiye alip foto cekilip sonra shop ile ustune yazi yazmislar.Oyle resimleri secmediler millet emek harcamis.
  • BlackButler kullanıcısına yanıt
    Kardeş bencede yaratıcılık sıfır.Kimse çamur atmıyo buraya bu konuyu açmışsın insanlar istediği gibi yorumlar.Ayrıca eleştirilere hiç açık değilsin...
  • Yalnız tüm haterlar toplaşmış tamam ben ağlıyorum yaratıcı değilim atkılı çocuk ve plajda mikrofon tutan kız daha yaratıcı. Büyük ihtimalle kazananlar toplaşmış burda trollük yapıyorlar. Ayrıca ben gayet emek verdim yaptığım ps'yede laf edemezsiniz bunun lafını edebilmeniz için anca yarışmaya katılıp kendiniz yaptığınız psyi gösterirdiniz böylece karşılaştırabilirdik. Kısacası asıl ben kime laf anlatmaya çalışıyorum düşük seviyeli dh yorumları ben burda gayet nesnel bir yargıyı önünüze sundum. Atkılı çocuk ki farkındaysanız yarışmadaki herkes kötü hiçbir zaman demedim. Gelip burda ps'den iki gram anlamayan insanlar benim ps'mi yaratıcılığımı sorgular olmuş bundan sonrada bir şey yazmayın zaten konuya sizin seviyeniz belli.
  • Ayrıca burda çıkıpta eleştiriye açık değil diyen insanlar eleştirmenin adabını öğrensinler sonra konuşsunlar.
  • Kazananların fotoğraflarını seninkinden çok daha fazla beğendim. Sen nerede gördün "Breaking News" yazarak son dakika haberini türkçe yayınladıklarını? Ya da bir yanda fırtına bir yanda güneş varken muhabirin "Janna haftaya geliyor" haberini sunuyor olmak ne kadar mantıklı? Resminde hiçbir bütünlük yok. Resmin önüne geçecek kadar sert bir şekilde yapılmış amatör bir photoshopla kazanmış olsan adil mi olacaktı?

Kazanan fotoğraflarda ne var diyecek olursan bir anlam bütünlüğü var en azından. Haber ve resim birbirini tamamlayabiliyor. Diğer kaybeden resimleri bilmiyorum ama kazanan resimler bana göre buradan kaybeden iki resimden de kat kat daha iyi.

Kıskançlık veya hırs yapmana gerek yok. Kendi resmin üzerinde kendin emek verdiğinden dolayı sana diğerlerinden daha güzel (hatta belki en güzeli) gelmesi doğal. Bağımsız bakan gözler senden çok daha farklı görebilir, bu da fazlasıyla doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 4 Eylül 2013; 20:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Kazananların fotoğraflarını seninkinden çok daha fazla beğendim. Sen nerede gördün "Breaking News" yazarak son dakika haberini türkçe yayınladıklarını? Ya da bir yanda fırtına bir yanda güneş varken muhabirin "Janna haftaya geliyor" haberini sunuyor olmak ne kadar mantıklı? Resminde hiçbir bütünlük yok. Resmin önüne geçecek kadar sert bir şekilde yapılmış amatör bir photoshopla kazanmış olsan adil mi olacaktı?

Kazanan fotoğraflarda ne var diyecek olursan bir anlam bütünlüğü var en azından. Haber ve resim birbirini tamamlayabiliyor. Diğer kaybeden resimleri bilmiyorum ama kazanan resimler bana göre buradan kaybeden iki resimden de kat kat daha iyi.

Kıskançlık veya hırs yapmana gerek yok. Kendi resmin üzerinde kendin emek verdiğinden dolayı sana diğerlerinden daha güzel (hatta belki en güzeli) gelmesi doğal. Bağımsız bakan gözler senden çok daha farklı görebilir, bu da fazlasıyla doğaldır.

Beni kıskanç gösteriyorsunuzda hangi fotoğraflarda bir haber var ? Tamam bazılarında var

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackButler

quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Kazananların fotoğraflarını seninkinden çok daha fazla beğendim. Sen nerede gördün "Breaking News" yazarak son dakika haberini türkçe yayınladıklarını? Ya da bir yanda fırtına bir yanda güneş varken muhabirin "Janna haftaya geliyor" haberini sunuyor olmak ne kadar mantıklı? Resminde hiçbir bütünlük yok. Resmin önüne geçecek kadar sert bir şekilde yapılmış amatör bir photoshopla kazanmış olsan adil mi olacaktı?

Beni kıskanç gösteriyorsunuzda hangi fotoğraflarda bir haber var ? Tamam bazılarında var

Hangisini beğenmedin sen? Örneğin ilk mesajda paylaştığın fotoğrafta hem yazlık hem de kışlık kıyafetleri üst üste giymiş. Hoş bir konsept oluşturmuş, üstüne bir de şemsiyeyle verdiği fırtına izlenimini de oldukça başarılı buldum.

Photoshop ile kendini haber bülteni sunuyormuş gibi gösterenlerin tamamında zaten bir haber bütünlüğü var.

Tibbers ile röportaj yapan adamın ve nocturne karanlığını haber yapan kişilerin espirileri gayet hoş.

En baştaki mikrofon tutan kız kendine gerçek bir muhabir havası vermiş. Sarışın olanda ise bir janna havası var.

Plajdaki şampiyonlarla röportaj yapan kızın kendini o resim içine yerleştirmesi son derece başarılı. Resmi çok güzel bir şekilde tamamlamış sanki gerçekten graves röportaj veriyormuş gibi bir izlenim var.

Hepsinin fikirlerini, emeklerini ve resimlerini oldukça beğendim.

• Riot TR işte.... Senin attıkların çok daha iyi.
  • quote:

Özürlü tayfa ne yazık ki gene toplanmış arkadaşlar kapasiteniz yetmiyor galiba bende katıldım ve çok daha iyi bir resim yaptığımı düşünüyorum sıkıntı şu kazananlardada çok güzeller var fakat ödül sayısı 5 ten 9'a çekilmiş ve o 4lük farkıda dandik dandik şeylere vermişler ben o 4lüde olabilirdim diyorum ayrietten bu benim konum beğenmiyosanız çıkın yani ne diye meşgul ediyorsunuz ?

dandik. kime göre neye göre. bunu objektif değerlendiremezsin. Riot ekibinde bu konuyla kim ilgileniyorsa adamların beğenisine göre seçilmiş
  • Seninki cidden kötü olmuş.
    O kaprili elemanınkide kötü ama ödülü ona vermesem sana vermezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar yarışmanın açıklaması şu işte "Muhabir kılığına bürünün yağmur mu bastırdı ? İlginç bir kare mi yakaladın bunlar yoksa kendi haberini yarat yazmışlar" resimlerin yarısının hava durumuyla alakası yok ben ve bir çok kişi çok daha güzel resimler yapmıştı ve sözde 5 kişi kazanacaktı 9'a çekmişler dandik dandik şeyler çekmişler Riot'a atmadığımız mesaj kalmadı bayağı bir destekleyende oldu Riot yorumumu sayfadan sildi sırf karışıklık çıkmasın diye sizinde haberiniz olsun buda benim yaptığımdı...

Muhabir Janna Yarışması Ve Saçmalık

welcome to my blocklist ilkokullu kardeşim benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

yarışma ne ki?

@BlackButler
    Mesajini aliniladigim adam neden bu yarismayi oyle beceriksiz birinin kazandigina dair iyi bir aciklama getirmis :)
  • Kazananlara bakınca cosplayer arkadaşların salça olmaması şaşırttı beni; hani şu her yarışmaya katılıp ödülleri toplayan profesyonel sayılabilecek tecrübeli arkadaşlar, benim tabirimle Cosplay Mafyası

O değil de yarışmada sıralama olsaydı eğer kesinlikle birinci bu olmalıydı. Hem kostüm, hem karaktere uygunluk hem de diğer detaylar çok ama çok iyi;

Hatta Janna kostümünden fazlasını versinler buna, tek skin vermek ayıp.

• Tükenmiş Kalem kullanıcısına yanıt
    quote:

Hangisini beğenmedin sen? Örneğin ilk mesajda paylaştığın fotoğrafta hem yazlık hem de kışlık kıyafetleri üst üste giymiş. Hoş bir konsept oluşturmuş, üstüne bir de şemsiyeyle verdiği fırtına izlenimini de oldukça başarılı buldum.

Photoshop ile kendini haber bülteni sunuyormuş gibi gösterenlerin tamamında zaten bir haber bütünlüğü var.

Tibbers ile röportaj yapan adamın ve nocturne karanlığını haber yapan kişilerin espirileri gayet hoş.

En baştaki mikrofon tutan kız kendine gerçek bir muhabir havası vermiş. Sarışın olanda ise bir janna havası var.

Plajdaki şampiyonlarla röportaj yapan kızın kendini o resim içine yerleştirmesi son derece başarılı. Resmi çok güzel bir şekilde tamamlamış sanki gerçekten graves röportaj veriyormuş gibi bir izlenim var.

Hepsinin fikirlerini, emeklerini ve resimlerini oldukça beğendim.

uzun uzun yazmayayım dedim yazacaklarım yazılmış zaten, alıntı yapıp geçiyor aynen katılıyorum.

• Ahaha :D Hala gelip benim yaptığıma laf atıp gidenler var arkadaşlar harbiden kapasite sıkıntınız var galiba yukarda başka kazanamayan resimleride paylaştım ki düşüncelerim hala aynı bir şeye göre kıyaslama yapcaksanız bu sizin troll zihniyetiniz olamaz ortaya bir şeyler koyun öyle karşılaştıralım ayrietten bana ilk okullu diyerek blockluyan arkadaş ilkokullu felan değilim. Ama emin ol bir ilk okullu senden kat kat daha zeki olabilir. Diyorum ya böylesiniz yani block block istediğin kadar blockla mesajlarına meraklıda değilim ne de açtığın konulara birdahada yazmayın şu konuya 30 kere aynı şeyleri yazmaktan gına geldi sizin yapabileceğiniz tek şey konuyu açanı haksız çıkarmak için mesajlar atmek inşallah birdahaki sefere yine yarışma yapılır ve burdaki tüm yaratıcı , sanatçı , ps ustası insanların süpersonik resimlerini görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 5 Eylül 2013; 10:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Kazananlara bakınca cosplayer arkadaşların salça olmaması şaşırttı beni; hani şu her yarışmaya katılıp ödülleri toplayan profesyonel sayılabilecek tecrübeli arkadaşlar, benim tabirimle Cosplay Mafyası

O değil de yarışmada sıralama olsaydı eğer kesinlikle birinci bu olmalıydı. Hem kostüm, hem karaktere uygunluk hem de diğer detaylar çok ama çok iyi;

Hatta Janna kostümünden fazlasını versinler buna, tek skin vermek ayıp.

Hocam zaten paylaştığınız resimdeki kişi Aliveingames'te sunuculuk yapıyor. Resim çok güzel olmuş birde onlar çok daha yeşil ekran vb. şeylerle uğraştıkları için daha tecrübeliler. Olay cosplay'de değil aslında zaten kimse cosplay yapın dememiş ama burda kendimi mantıklıca savunuyorum insanların harbiden ne kadar gereksiz olduğu ortaya çıkıyor.

• BlackButler kullanıcısına yanıt
    Haksızlık bir burda baş gösteriyor işte. Senin yaptığınla, stüdyoda yeşil ekranıyla, profesyonel makineleriyle , editing ekibi olan bir web sitesinin yaptığı aynı kefede değerlendiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna da Silva -- 5 Eylül 2013; 11:35:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.