Şimdi Ara

Muhalefet Yokçuların YRP İle İmtihanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum tayfa ortada muhalefet yok, olsa oy verecegiz deyip durdu yıllarca. Hatta kendileriyle taban tabana zıt olmasına ragmen, o partide su olsa bu olsa gibi türlü bahanelerle oy vermeyiz bile dediler, sanki olsa oy vereceklermiş gibi.

Muhafazakar, milli görüşçü, terör örgütlerine karşı duruşuyla YRP var. Şimdi SAMİMİYETLERİNİ görme zamanı geldi. Bakalım YRP ye destek verecekler mi, yoksa babasına ihanet ettikleri gibi ogluna da sırtlarını çevirip, tıpış tıpış oy vermeye mi gidecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YRP mezardaki Necmettin Erbakan Hocanın adını kullanarak oy almaya çalışıyor; yapabildikleri tek şey ise Milli Görüş davasına ihanet ederek Necmettin Erbakan'a en büyük kazığı atan AKP'ye stepne olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 2 Mart 2024; 16:52:58 >
  • Rahat %7-8 alacak akp fanatigi olmayan muhafazakarlar YRP ye yönelecekler

• Muhalefet yokçu diye ortalıkta gezinen akepeliler aynı sakızı çiğneyip yine akepelerine oy atacaktır. Bunların ne söylediğine değil ne yaptığına bakmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine yeni yeniden refah değil de zafer partisine vereceğim ben

• Oylar Fatih Hocamiza

Milli Gorus geliyorrr

kudurunnnn cildirinnnn

gercek islam geliyor pudra sekeri devri bitecek az kaldi

• stableRevulation kullanıcısına yanıt

Honda civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Funder kullanıcısına yanıt

hibrit clio

• Bakiyorumda forumun malum trolleri durumu yalanlamaya bile gelmedi.

• Cem kullanıcısına yanıt

Bi keresinde dilli bana cevap yazarken ülkedeki bütün partileri sıralayıp hepsine bir kulp bulup bana hitap etmiyorlar niye oy vereyim diyordu.   Adama akp den başka parti hitap etmiyor böyle trollerin her zaman oy vermemek için bir bahanesi olur.

• Muhalefet KK nedeniyle adeta yok gibiydi.Malumlar ise kendilerine rakip olabilecek tüm sağ,muhafazakar ve milliyetçi partileri ya içlerine alarak yok etmişlerdi ya da itibarlarına saldırmışlardı.Bunlara örnek partiler bünyelerine alarak pasifize ettikleri MHP,HAS ve BBP ile itibarlarını yok ederek etkisiz hale getirdikleri Saadet ve İYİ Partilerdir.Gerçi İYİ Parti gereğinden fazla Y-CHP'nin peşine takıldığı için bu duruma kendisi zemin hazırladı diyebiliriz.Son seçimden sonra ise üçüncü yol olmak için çaba harcadıkları görülüyor.

YRP ise doğrudan malumların seçmenine hitap eden bir parti.Bu partiyide bünyelerine alarak yok etmek istediler ama en azından şimdilik bunda başarılı olamadılar.Bunun yerine tıpkı Saadet ve İYİ Partiye yaptıkları gibi son zamanlarda YRP'nin itibarına yönelik saldırılar yapıyorlar ama ne kadar etkili olacaklar yerel seçimlerde göreceğiz.

Asıl konuya geri dönersek malum kitlenin özellikle fanatikleri için 'başka parti yok ki oy verelim' argümanı tamamen algı ve kendini avutma üzerine kuruluydu.Bu fanatikler için malum kişi çıksa 'Bana ve partime oy vermeyin' dese bile bir anlam ifade etmez.Zira adı üstünde 'fanatik'...Bunlar takım tutar gibi parti tutarlar.Mesela destekledikleri parti son seçimlerden sonra sahiplendiği söylemlerin ve politikaların birçoğundan geri adım attı.Buna rağmen tepki gösterebildiler mi?Hayır...Faizi arttırmalarına,İsveç'i Nato'ya almalarına,atadıkları kayyum belediyesinin Diyarbakırda yapılan bulvara vatana ihanetten idam edilen Şeyh Sait'in adını vermesine,İzmir'de bir ilkokula adı verilen ve PKK tarafından şehit edilen Esat Oktay Yıldıran'ın adını sırf DEM istemiyor diye değiştirmelerine,İsrail ile ticareti kesmemelerine,yıllarca 'darbeci' dedikleri Sisi ile görüşmelerine,'fetöcü' dedikleri S.Arabistan ve BAE ile tekrar normalleşmelerine vs hangisine bir eleştiri,bir tepki ortaya koyabildiler...Hiç...

Kısacası fanatikler hiçbir zaman tercihlerini değiştirmezler...Onların asıl çekincesi kendileri kadar fanatik olmayan kişilerin YRP'ye ve diğer alternatif olan sağ-muafazakar partilere kayma ihtimalidir...Başka bir dertleri olduğunu düşünmüyorum...

• Seçim barajı yüzde 5 olsa yrp ve Zafer girerdi meclise

• RTE bile YRP nin yukselisinden rahatsiz olmus. Bakalim secmeni ne kadar samimi alternatif muhalif parti konusunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.