ekrem fondaş medyasıyla, dış destekleriyle, trolleriyle geliyor. asla mansura fırsat vermez. |
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Mansur yavaş olmayacağı gerçeği (2. sayfa)
-
-
Mansur Yavaş'ın üç katlı apartman bile yönetemeyeceği gerçeğini kabul etmen güzel yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konser mevzusunda çok kötü sınav verdi. Anketlerde en yüksek Mansur Yavaş çıkıyor ama bu henüz aday olmamışken çıkan sonuç bu. Aday olduğu zaman sürekli üzerine gelecekler, o zaman anketlerdeki oylarını koruyabilecek mi? Konser mevzusunda davrandığı gibi davranırsa oyları dibi görür.
-
Zaten tek sorunuda konser değil .Ankaraya somut bir icraatıda yok bu yerel seçimler chpnin başarısından çok akpnin başarısızlığının resmi.
-
Belediyeciliğin Ankara'da yaşamadığım için bilemem. Konsere harcanan para az mı çok mu ona girmiyorum. Mansur Yavaş kendisine yapılan negatif algıyı yönetme konusunda çok kötü sınav verdi. Aday olursa bunun bin katı daha üstüne gidecekler. O zaman ne yapacak?
Aynı zamanda chp içerisindeki kemik tayfa ve hdp/liberal solcular da mansura saldıracak . seçim gibi kritik süreçte chp-hdp flörtleşmeleri olacak kendisi milliyetçi olarak bunlara nasıl cevap verecek. birde kendisini Militarist otokrat olarak tanımlayan türkçüler , Cumhurbaşkanı adayı olarak kendilerine mansuru nasıl yakıştırcak bu durumda. asıl düşünülmesi gereken bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 17 Kasım 2024; 17:17:6 > -
Ekrem İmamoğlu'nu bu ülkede devirebilecek bir tek siyasetçi yok.
AKP'nin Ekrem'i devirebilmesi için sadece 2 seçeneği var. Bunu da herkes biliyor zaten.
-
Ekrem aday olacak İstanbul’da nasıl haşırttt!!! diye geçirdiyse bunu ülke genelinde yapacak. Zaten darbeci hazımsızlar o yüzden kendisini siyasetten yasaklamaya çalışıyorlar ama nafile. Ekrem bu ülkenin Cumhurbaşkanı olacak, bunun önüne geçemezsiniz. Son seçimde 10 kişi adamın üstüne çullandınız hepinizi üst üste koydu.
Mansur falan ne kadar iyi adam olursa olsun bu akpli cazgırlarla uğraşanaz, bunların çevirdikleri dolaplar entrikalarla falan baş!edenez. Dinsizin hakkından imansız gelir o kişi de Ekrem’den başkası değildir. Benim gönlğmde yatan asıl aslan ise Tanju reis ama o da Bolu dışını düşünmüyor
Yaw muhalefet de aynı iktidar da aynı
Değişen bir şey yok İmamoğlu hasort diye geçirse ne olacak ?
Şuan ki ak parti den başka bir düşünce yapısı mi var?
Biz ak parti gitsin diyoruz siz RTE 2.0. gelsin diyorsun
Yavaş hiç bir şekilde aday gösteren yok çünkü iktidar da muhalefet de demci oluyor
Büyük hata olur ama ekrem aday olursa o da net kazanır. Beğenirsiniz beğenmezsiniz o ayrı ama iki isime karşı da erdoğanın hiçbir şansı yok. Ha öö aday olur o zaman işler değişir işte…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de isterim bambaşka bir kişi, bambaşka bir anlayış gelsin ama eldeki mal bu. AKP’den daha kötü yönetmeyecekleri kesin, üstüne de biraz koyarlarsa daha iyisi gelene kadar idare ederler. Diğer seçenek AKP ile sürünmeye devam seçeneği
mansur yavas'a oy verdigim için pişmanım. hayatım boyunca chp dışında başka partiye oy vermemiş biri olarak söylüyorum bunu.
ankarada yaşayanlar anlar. yollar mayın tarlası oldu iyice. trafik heryerde kilit. bir yol çalışması aylar sürüyor ve aylarca eve gidemiyorsun saatlerce. konser olayı da noktayı koydu bende.
tabiki yine akp adayına oy vermem ama mansura da oy çıkmaz artık benden. cb adayı olursa zaten hiç vermem.
-
KK = ÖÖ ~ İmaro < Mansur Yavaş
-
Melih Gökçek i görmüş bir şehirin Mansur Yavaş a belediyeciliği çok zayıf demesi komik.
Konuyu sil. 4 sene sonra seçim zamanı aç. Şuan ülke gündemi bu değil. Ekonomi.
-
bizim içni gündem herzaman seçim malum tek derdimiz akpden kurtulmakmış ya
-
Gökcek le kıyaslama yapmadım günahım kadar da sevmem kendisini gökcek yerine 10 kere Mansur derim yine ama gerçekten belediyeciliği kötü siyasilere siyasete at gözlüğü ile bakmayın yüzde 99 unun cigeri beş para etmez
Erdoğan mahsuru çiğ çiğ yerdi, ilk turda %55 ile alırdı seçimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kazanmak istemediklerine göre elbette yavaşı aday yapmayacaklardır... temennim aday yapmasalar bile son dakika bağımsız aday olması yönünde zaten yaşı var bu son fırsat olabilir Türk milleti için......
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X