Şimdi Ara

Muharrem İnce'den tarihi çağrı: Bütün Cumhuriyetçileri ve Milliyetçileri birleşmeye davet ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muharrem İnce'den tarihi çağrı: Bütün Cumhuriyetçileri ve Milliyetçileri birleşmeye davet ediyorum.

Muharrem İnce'den tarihi çağrı: Bütün Cumhuriyetçileri ve Milliyetçileri birleşmeye davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 23 Ekim 2024; 13:15:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin herkes bu uzun çağrıyı uzun uzun okuyup genel merkezi bile olmayan siyaset yapıyor mu yoksa çekildimi bilinmeyen Muharrem İnce etrafında kenetleşecektir !!!

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Boş yapıyorlar işte anca Bırak ya ağlamalarını izlemek eğlenceli ben gülerek okuyorumZafer partisiyle İnce Akp MHP CHP bütün seçmenlerini alıp barajı geçecekmişşşmışşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 23 Ekim 2024; 13:52:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Siyaset ve toplum bilgisi şu düzeyde olan birisi ancak dilli bebe ile aynı fikirde olabilir.

Muhalif oylarla eski akp lileri meclise sokup topyekün akp ye destek sagladıktan sonra yapılan analiz.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Evet doğru sizin siyaset ve Toplum bilginiz çok iyi olduğu için bu noktaya geldi olaylar şimdi oturur eleştirirsiniz kınarsınız artık ben en başından demiştim Akp bu seçimi kazansın benim için herşey biter die sen aklınca bana laf söylediğini san dur Çokta tınnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 23 Ekim 2024; 14:11:30 >
  • Bazen arasıra sık sık çok saçmalasa da bu adamın bir kaç sene denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Lakin bu adam oy toplamasını bilmiyor iktidar olmasını bilmiyor sağ kesime çok uzak davranıyor, ağzı iş yapıyor güzel laflar sokuyor ama iktidar olmayı Türkiye'de nasıl iktidar olunur bilmiyor.
    Bu adamın geçmişi bende olsaydı ben iktidar olurdum. Türkiye'de iktidar olmak istiyorsan sağ kesime yakın olacaksın bunu hala öğrenemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 23 Ekim 2024; 14:22:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çağrıyı bana sana değil silah altında olanlara yapması daha uygun gibi.

• He Tarihi çağrı gaza gelin böyle Muharrem İnce'den tarihi çağrı: Bütün Cumhuriyetçileri ve Milliyetçileri birleşmeye davet ediyorum. 

• Apoyu Meclise davet etmek onu legallestirmektir, onu ulke siyasetine sokmaktir. Bunun hesabini nesiller boyu veremezler.

Teroru bugune dek muhatap dahi almazken elebasini Gazi Meclise sokup ayagiyla kirletemezsiniz, bunun vebali cok agir olur. Bundan sonra kimse artik Devletin terorle mucadelesine inanmaz. Kafasi karisik Terorle mucadele edilmez, teror sadece kararlilikla ve sabirla yenilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hesap verme gibi bir nietleri yok Hesap soracak kimsede yok bitti.Kim kime hesap vericek?Hepsi destekliyecek işte Özgür Özelde destekleyecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 23 Ekim 2024; 17:33:6 >
  • Dans etmeye mi cagiriyor anlamadim? Bi ara dans etmesiyle meshur olmustu maarrem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.