Şimdi Ara

MUHARREM INCEDEN SKANDAL SÖZLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hikgs -- 4 Nisan 2017; 20:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pkk nın hayır dediğini duymadım diyen vekil değilmi

• Muhalefetin özeti.

Bunların genel başkanı da bir gün çift başlılık olacak diyor ertesi gün tek adamlık olacak diyor.

Yazık...

• Aktroller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumarcı

Bu pkk nın hayır dediğini duymadım diyen vekil değilmi

Çanakkale geçilmez diyorlardı ama yeni yaptığımız köprüler ile geçilecek diyen bir vekil de değil ama ?
  • Dun Tarafsiz Bolge programina M.Ince'nin konuk olacagini ogrenince aksam plan yapmayip merakla programi bekledim.

Ama maalesef, M.Ince beni hayal kirikligina ugratti. Hayir oyunu, iyi savunamadi. Genelde konulari baska yerlere yuvarlayarak hep topu taca atti.

Ha Chp nin bu adamla daha basarili olacagini halen iddia ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aha görün

• quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

hdpli ahmet hakan'ın da evetçileri savunması da ayrı bir ironi . hani hdp hayır diyordu

Hahahahahhahahahahahahaha.

Şaka mı bu?

Nerenizle dinliyorsunuz?

Muharrem Bey işkembeden birşeyler sallıyor elinde hiçbir dayanağı yok, Ahmet bey de soruyor neye göre diye.

• Düşbaz kullanıcısına yanıt
    çanakkale geçilmez sözü çanakkale boğazından düşman gemileri geçemez anlamında kullanılmıştır ve mecaz bir kelimedir. senin ifade ettiğin sözde ise köprü vasıtasıyla geçilebilir diyor yani gerçek anlamda kullanılmıştır. algı yaratma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumarcı -- 4 Nisan 2017; 20:16:15 >
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    Bu forumun eğitim seviyesi yüksek... Bilinçli insan çok. Burada barınamıyorlar... Arada bir gelip böyle yokluyorlar ama ilgi göremiyorlar.. sonra.sessiz.sedasiz gidiyorlar.

• quote:

çanakkale geçilmez sözü çanakkale boğazından düşman gemileri geçemez anlamında kullanılmıştır ve mecaz bir kelimedir. senin ifade ettiğin sözde ise köprü vasıtasıyla geçilebilir diyor yani gerçek anlamda kullanılmıştır. algı yaratma

https://www.youtube.com/watch?v=qfl29bIHxMM

Çanakkale geçilmez lafından sen ne anlıyorsun ? Asıl algı yaratan sensin bunun espirisi bile olmaz Mecazı hiç olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hikgs

Aha görün

ayıptır sorması maaşınız ne kadar bizim bir tandığı da aldılar da sizin oraya iyi besliyorlarmış diyordu :D

Maaş asgari ücret yol ssk yemek o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Mobilim birisi özet gecebilirmi ne demiş

Halk maddeleri okusak anlamaz demiş

çanakkale geçilmez sözü düşman gemilerinin çanakkaleden öteye ilerleyemeyip geri dönmeleri sonucu oluşan bir sözdür. gerçek anlamda elbette geçilebilir? bunun mantıksız tarafı ne

• quote:

çanakkale geçilmez sözü düşman gemilerinin çanakkaleden öteye ilerleyemeyip geri dönmeleri sonucu oluşan bir sözdür. gerçek anlamda elbette geçilebilir? bunun mantıksız tarafı ne

Binali yıldırımın konuşma tarzına bir bak Allah aşkına hala nasıl savunabiliyorsun anlamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Aktroller.

Siz kara trolsünüz galiba ya da pakktroll😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 4 Nisan 2017; 20:27:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hikgs

quote:

Mobilim birisi özet gecebilirmi ne demiş

Halk maddeleri okusak anlamaz demiş

Teşekkürler

Görevimiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

hdpli ahmet hakan'ın da evetçileri savunması da ayrı bir ironi . hani hdp hayır diyordu

Hahahahahhahahahahahahaha.

Şaka mı bu?

Nerenizle dinliyorsunuz?

Muharrem Bey işkembeden birşeyler sallıyor elinde hiçbir dayanağı yok, Ahmet bey de soruyor neye göre diye.

işte gördğünüz gibi adam ahmet hakanı savunmaya geçti .

ULAN ADAMI SIRF HDPYİ SAVUNUYOR DİYE DAHA DÜN DÖVMEDİNİZ Mİ ? Bu kadar ikiyüzlü olmayı nasıl başarıyorsunuz ? Dün hdpyi savundu diye dövdünüz bugün de akpyi evetçileri savunuyor resmen adam Muharrem İnce'ye program boyunca saldırdı resmen evetin avukatlığını yaptı diye şimdi siz onu savunmaya geçtiniz . Ne kadar para veriyorlarsa artık size bilemiyorum .

Ahahhaahha.

Sen git onu döven adamlara sor sayın muhalif troll.

Ahmet Hakan'ı gram sevmem sen neyin kafasını yaşıyorsun?

Muharrem İnce eline yüzüne bulaştırmış. Canlı yayına çıkıyorsan iddia ettiğin argümanları savunacak veriler elinin altında olacak.

Bu cümleleri bana yakın zamanda "birlikte sallayıp, şükür pilavı dağıtan kafa" söylüyor. Komediye gel...

https://www.youtube.com/watch?v=G0GxqDzI0eE

aynı şey başka bir kişiye olduğunda neler oluyormuş görün .

iki kuruş uğruna şurada maskaralık yapıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz . muharrem ince burada hatalı . böyle şeref yoksunu bir programda stüdyoyu terk etmeliydi çünkü burada ahmet hakan ona kasıtlı olarak anlamamazlıktan geliyor . ama bunu ahmet hakan bu tavrı herhangi bir akpliye yapsaydı bugün burada "işte bu adamı yine dövmek lazım" falan diyecektiniz . doğan boykot falan diyecektiniz. çünkü siz böyle iki yüzlüsünüz.

"birlikte sallayıp, şükür pilavı dağıtan kafa" demişsin senin utanman da mı yok ? çözüm sürecinde her haltı ye sonra gidip milleti bilip bilmeden pkklı ilan et . sen kimsin de bunu diyebiliyorsun utanmaz troll ? tabi siz siyasal islamcılarda gram bir onur gurur gibi duygular yok . insanlığınızı kaybetmişsiniz . sizin gibileri de gün geldiğinde yukarıdakiler kullanıp atacaklar haberiniz yok . asıl bence sen bu komediye gel .

Asıl senin hiç utanman sıkılman yok mu?

Beni tanımıyorsun ve tanımadığın bir insana hangi akla hizmet hemen çeşitli ithamlarda bulunabiliyorsun? Utanmadan kaç para alıyorsun gibi salak saçma argümanlar üretiyorsun.

Benim çözüm sürecini eleştirip yerden yere vurduğum mesajlar aynen duruyor.

Milleti pkk lı diye ilan ettiğim mesajım varsa alıntıla da bileyim.

Yalan söylemek, iftira atmak mesleğiniz olmuş. Bir de pişkin pişkin üste çıkmaya çalışmışsın.

Size göre onur, şeref gibi kavramlar yalnızca isimden ibaret.

konuşma tarzlarına göre hareket edilecekse eleştirilmeyecek 1 siyasetçi tanımıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.