Şimdi Ara

Mühendis avukat olanlara acıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olum o kadar ders çalılıyodunuz gecenizi gündüzünüze veriyosunuz 23 24 yaşına kadar 5 kuruş para kazanmayıp ekstradan bi dünya para veriyosunuz okul bitiyo gidip restaurantlarda komi olmak için başvuru yapıyosunuz ahahah yaşıtlarınız ev araba almış oluyo o zamana kadar ahhaha olum doktor olucak beyniniz ypksa okumayın lan zaman kaybı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıskanma seziyorum

• tamam.

• bir bakıma doğru. taşra'da hukuk okumanın en fazla getirisi büro açıp avukat olmak. taşra'da avukat olsanız dahi yılda bir kişi uğrar. yok ben taşra'da okuyacağım sonra yenisahra'da avukatlık bürosu açıp işime bakacağım diyorsanız da her yeri kapmışlar. seyyar satıcılar gibi istanbul'da her yerde avukatlık büroları açılmış. zaten mezun olan sayının farkında olursanız hukuk'unda mühendis'in düştüğü duruma gelmesi çok zor değil. her kendini geliştiren, torpili ve çevresi olan için bu geçerli değil. tıp okumak zaten zor iken yine de tıp seçip garantileyebiliyorsun ama hukuk öyle değil. herkes hukuk'u öyle sanmış, bir zaman öyleydi.
  • kdrtrkys K kullanıcısına yanıt
    Al abi bi snickers ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23-24 yaşında doktor ev mi alıyomuş . Doktorun mühendise oranla 2 kat daha fazla ve en az 30 yaşına kadar eşek gibi çalışması lazım. Odtüden falan mezun olan bi mühendisi zaten havada kapıyo büyük şirketler. Çorum mühendislik falan okursan dediğin doğru tabi

• demek ki küçük düşünüyosun, büyük düşünen adam mühendislik yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acıdım la sana

• Mal beyanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.