Şimdi Ara

Mühendis Bilgisayarı için sony?(indirimli bilgisayar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Acil yardımcı olursanız fiyat yükselmeden almayı planlıyorum.)

Merhabalar mühendislik öğrencisiyim yoğun olarak matlab-simulink,solidwork,labview,ansys,autocad,altium,proteus,visual studio gibi programlar kullanıyorum linkteki bilgisayar işime yarar mı?Sony'nin sitesinde bu kodlu bilgisayarı bulamadım özelliklerinin yanlış verilmiş olma ihtimali var mıdır?(Full hd ekran gibi)

Sony Vaio Fit E SVF1532SSTW

İşlemcinin 4200u olması çok farkeder mi?

• Sony marka laptop alınmaz Sony tv alınır konsol alınır ama laptopları iyi değil
  • Kullanacağınız programlar işlemci ve ram gereksinimi olan programlar.

Maksimum bütçeniz nedir?
  • Hocam en fazla 1700-1800 olur.İşin aslını isterseniz sony nin tasarımı hoşuma gitmişti ama işlemci olayı kafamı çok karıştırdı.(Benim elimde 4GB Ram var fazladan.Sony'e takarsam 8GB oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zardan -- 7 Haziran 2014; 13:08:10 >
  • Performans olarak,

> MSI CX61

> Lenovo Z510
  • Hocam aklım sony'de kaldı :) .Eğer hepsiburada yazılan özellikler doğruysa sony iyi mi programlar için?Yaz tatilinde cd-rom yerine ssd takmayı ve rami 8gb'a yükseltmeyi planlıyorum.Birde bu bilgisayarı sony sitesinde nasıl bulabiliriz hepsiburada da full hd ekran yazmışlar ama doğruluğundan şüpheliyim.

@oricalcus
  • Doğrudur muhtemelen, birkaç yerde daha var. > Link

Bahsettiğiniz programlar için i7 HQ - MQ serisi daha performanslı olur ama i5 4200U da işinizi görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim ilginiz için.
    @oricalcus
  • mühendislik demişken aslında ben şöyle bir mantık yürütüyorum bize performans ve ram gerekli değil mi, evet o zaman gaming notebook alsak aynı zamanda en iyisinden mühendislik bilgisayarı da almış olmaz mıyız ? bunu merak ediyorum.
  • olursun.
  • the bad Duelist kullanıcısına yanıt
    o zaman bakmaya başlayayım. fakat sony ye bakmak istiyorum gaming modelleri yok, ince model kızaklı tablet laptoplara ağırlık vermişler işlemcilerinde i7 olanları da mevcut bu tip ince tablet laptoplarda ağır 3d çizimler mümkün mü ince olduğu için ısı atma sorunu olabilir diye aklıma gelmiyor değil hani öyle bi sorun falan çıkarabilir mi
  • Sony'nin direk gaming notebook olarak piyasaya çıkardığı bi alet bilmiyorum. burada önemli olan gaming laptop olması değil, donanımsal özellikleri. İsime çok takılmamak lazım. Mühendislik programları için gereken en gerekli şeyler bilgisayarın temel donanımlarının güçlü olması (işlemci, RAM, ekran kartı). ayrıca ısınma sorunu. kısaca performans ve iyi bir soğutma. soğutma performansı da direk etkiler çünkü. gaming laptopların amacı da zaten bunları sağlamak.

Sony piyasaya göre pahalı diye düşünüyorum. yani oldum olası Sony laptoplar pahalı olmuştur türevlerine göre. MSI, Victor ve Monster öneririm. Asus'ta olabilir fiyat/performans ürünlerinde. Bütçene göre bu markaların laptoplarına bak. hiç biri sana mühendislik programlarında zerre sorun çıkarmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the bad Duelist -- 4 Şubat 2015; 23:07:47 >

• monster çok çok daha iyi.
  • Kardeş yanlış anlamada o programların hiç birini üni okurken öğrenemezsin. Öğrenmenden kastım gerçekten öğrenmek bu arada orada bazı programlar varki derya deniz 1 ini 3-4 senede anca hakim olursun.
    Teknik çizim programlarından önce teknik resim öğren
    o yazdığın prpgramların biri yada ikisini beraber anca kullanacak vaktin olur ileride.
    Anlamadığım matlab öğrenen birinin autocad ile nasıl bir işi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.