Şimdi Ara

MÜHENDİS MAAŞLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
14.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Son of Gloin

Koooolpaaaaaaa baykar makinada staj yaptım, yeni mezun donanımcı ve yazılımcıya 7k ₺, makinaciya 5k ₺ maaş veriliyordu. Bir insan evladı ODTÜ eeden mezunsa İ-M-K-A-N-S-I-Z o maaşlarla işe başlamaz. Mühendislik yazacak arkadaşlara tavsiyem eğer bir forum üyesi gelip savunma sanayi veya havacılıkta bile 3500₺ para veriliyor diyorsa bloklayin gecin.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 9 Ağustos 2018; 3:2:39 >
  • Bu konuya verebileceğim tek yanıt:Çok biliyon sen

Beyler herkes ortalıkta kahin gibi dolanıp duruyor bırakın bu atıp sıkılamayı yok neymiş efendim amcası mühendismiş de şu kadar para alıyormuş yok neymiş babası bilgisayarı bitirmiş şu kadar para alıyormuş bırakın bu ayakları.Hep söyledim yine söylüyorum bu ülkeyi kurtaracak olanlar mühendislerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para meselesini konusmak uzucu.

iyi doktor insan, iyi muhendis dunya kurtarir.

cevrenizde rahatca gozlemleyebilirsiniz, dh'a ileti atarken bile.

• gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    Mühendis olmadan bile 12-13 alanı gördüm mühendislikte alaylı birini

• up

• aselsan 8 ile 20k arası mı bu sonuçlar doğru olamaz ki inönü bilgisayar mezunu kuzenim aselsanda 3 bin 500kazanıyor milleti yanlış yönlendirmeyelim lütfen
    KAMU Personeli Haberleri ve Memur, İşçi Alımı - İŞKUR ilanları
    Aselsan ve TAİ Personel Alıyor! 3 Bin 500 TL Maaş Verilecek - Haberi
    https://www.kamupersoneli.net/kamu-personeli-alim-ilanlari/aselsan-ve-tai-personel-aliyor-3-bin-500-tl-maas-verilecek-h72366.html

bochun da en azı 10 bin mi
    2019, maaşları, mülakat, iş ilanları, yorumlar, işe giriş, ne iş yapar
    BOSCH MAAŞLARI
    https://www.netmaaslari.com/2016/09/bosch-maaslari.html

kanıtını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Ağustos 2019; 21:0:18 >

• Para için çalışan doktorun ezikliği

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 bin üstü kazanan ise insan kaynakları müdürü satış depertman müdürü genel müdür gibi en zirvedeki maaş bir şirkette 1 elin parmak sayısını geçmez
  • dua almak için çalışan mühendisten iyidir. dua almak için çalışan mühendis varsa tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3bin 500 yeni başladı ilerde yükselir diyordu
  • roketsan falan yazmışsın sivas 2. öğretimden mezun olup çalışıyorlar dimi oralarda ?

• hmm ama o zaman kimse neden tavsiye etmiyor ki mühendislikte o gibi özel yerleri garibime geldi
  • mühendisler kahvede okey oynuyor sen hala aselsan diyorsun. bu mantıkla gidersen acıbadem hastanesinde çalışan doktor 40k dan aşağı maaş almıyor. uç noktaları örnej vermeye gerek yok.

• mühendislerin %80'i bu tarz yerlerden mezun.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Aselsanda yeni mezun mühendis maaşı temmuz zammıyla beraber 6300 dür yıllık 16 maaş alırsın bu da aylık 8400e tekabül eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Neo| -- 31 Ağustos 2019; 13:48:42 >
  • TUS a hazirlaniyor galiba.

• |Neo| kullanıcısına yanıt
    hepsine verilmiyor hocam statü farkıdır o

yeni birine 8k verilecek kimse mühendslik yazmayacak çok saçma
  • Son of Gloin kullanıcısına yanıt
    herkese verilmiyo hocam adam odtü bilgisayar mezunu organize sanayisinde asgeri ücretle başlamış

herkes almıyor o paraları demek istediğim en iyi öğrenmenin yolu ya oradaki mezunlara sormak ya da orada okuyan 3 ve 4.sınıflara sormak onlar bilgili
  • Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Sabancı,özi,tobb,hacettepe,ytü neden değil

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    az alıyormuş ama tabii şirketten şirkete değişiyordur. Bir de büyük ihtimal dayın başmühendis değil. Babam başmühendis şuan 7k civarı alıyor ve tabiki de dolar. Tankerde çalışmadığı için tankerde çalışanlar daha yüksek maaş alıyor. Maalesef burda olduğu dönemlerde yani çalışmadığı dönemlerde maaş yok. Ama çalıştığı zaman zaten iyi kazandığı için hiçç sorun olmuyor. Gemi makine mühendisliği okumak isteyen bana yazabilir seve seve yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.