Şimdi Ara

MÜHENDİS MAAŞLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
14.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iş bulabilrise

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

onu da ben diyeceğim hocam araştırın

işim gücüm yok sizin için tek tek link mi atacağım
    Sen anlamak istemiyorsun herhalde dediğinin yanlış olduğunu söylüyorum hala araştır falan diyorsun
  • ilkeryasin8 İ kullanıcısına yanıt
    hocam tai, aselsan, roketsan da torpil işleri de çok dönüyor yaa :((

• quote:

Orijinalden alıntı: gazitıp5k

hocam tai, aselsan, roketsan da torpil işleri de çok dönüyor yaa :((
    Torpilin çok döndüğünü nereden biliyorsun? Bu şirketlerin insan kaynaklarında mı çalışıyorsun?
  • T Ü R K İ Y E

• linkedin kullanımında istatistik kısmından baksanıza

ilerde çok işinize yarar linkedin ullanımını bilmek çoğu iş başvurusu oradan yapılıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Ağustos 2019; 19:51:13 >
  • bu bes yil icinde belki cok farkli seylere yonelirim(biomed fln), yonelmesem de yine istedigimi/alakali biseyi yapabilirim diye. hem okumasi daha ugrastirici olsun istedimxd
    tabii sadece bunlar yuzunden de degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazitıp5k

T Ü R K İ Y E
    Hakkı nda bilgi sahibi olmadığın şeyler hakkında genelleme yapma. Dediğin şirketlerde torpil oranı çok azdır, sadece tai son zamanda çok alım yaptığı için normalde almayacağı kişileri aldı (belki dışarıdan bakan torpil ile girdi diye düşünebilir ama öyle değil.). Zaten böyle yerler torpil ile adam alsa iş yapamaz.
  • halısınız ben de hiç inanmıyorum torpile falan hepsi dedikodudan ibaret adam işe giremio hemen torpil diyor

kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş sözü buna yakışır
  • quote:

linkedin kullanımında istatistik kısmından baksanıza

ilerde çok işinize yarar linkedin ullanımını bilmek çoğu iş başvurusu oradan yapılıyor artık
    Halen bana akıl vermeye çalışıyorsun. Nasıl hesapladın göstersene çok merak ediyorum, ilk beş üniversiteyi kafandan toplayıp 3k ettiğini görünce geri kalanı da anadoludakilerdir diye düşündün herhalde. Birincisi linkedin kaynak alman zaten baştan hata, ikncisi aselsanın %30'u mühendis değil.
  • linkedin de hatalıysa; insanlar boşuna mı oraya güvenerek iş ilanları veriyor boşuna mi oradan network yapmaya çalışıo artık bir şey demiyorum
  • quote:

linkedin de hatalıysa; insanlar boşuna mı oraya güvenerek iş ilanları veriyor boşuna mi oradan network yapmaya çalışıo artık bir şey demiyorum
    Linkedin in çıkardığı istatistik kullanıcıların hesaplarına göre, hiç linkedin hesabı açmamış ya da güncellememiş insanlar var.
  • Boş yapanlara bakmayın, havacılık sektöründeyim, tai den ayrılan arkadaşlarımdan duyduğum, oraya torpilsiz alım yok, bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalfthepurple

kendisini geliştiren mühendis, şansı ve azmi varsa o parayı günlük alır.

Aynı şekilde kendisini geliştiren doktor, şansı ve azmi varsa o parayı günlük alır.

o yüzden geçin bunları, çalışan kazanır. bu dünyanın gerçeği bu.
    Dunyanin gercegini pek anlamamissin. Çalişan kazanmaz, ozelliklede turkiyede hiç kazanmaz. Yolsuzluk, rüşvet ve siyasi tanidik ise sana her kapiyi açar.

Ha iyi bir muhendis olursun verirler 10-30 bin maaş. Ama kendi şirketin veya kendi muaynen yoksa oyle o dedigin rakamlari kimse gunluk kazanamaz. Bir kac istisnayi saymazsak en iyi doktorlar bile gunde kendi ofislerinde maximum 5-6 bin falan kazanabiliyor ve her gun gidemiyorlar zira hastanede de bulunmalari gerekiyor.

• torpil = network, tanidik, referans ise dogrudur bence... binlerce odtulu adam var bi sure sonra bu faktorlerin devreye girmesi cok normal

• quote:

Orijinalden alıntı: robotfrom1984

torpil = network, tanidik, referans ise dogrudur bence... binlerce odtulu adam var bi sure sonra bu faktorlerin devreye girmesi cok normal
    OdtüLülerin OdtüLüleri alması mı torpil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7C5234902

Boş yapanlara bakmayın, havacılık sektöründeyim, tai den ayrılan arkadaşlarımdan duyduğum, oraya torpilsiz alım yok, bilginiz olsun
    Torpilden kastınız nedir tanıdığın birinin vasıtasıyla girmesi mi yoksa sadece belirli üniversite mezunlarının alınması mı? Sanırım burada bazı şirketlerin belirli üniversiteden mezun alması torpil olarak algılanıyor
  • hayir. torpil anlayisiniz referans ise dogrudur diyorum. odtulu odtuluye de referans verebilir marmaraliya da?

• gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    senin sıfatın ne ki çalışın ne olursa olsun çalışın kazanırsınız diyosun.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Veriliyor maaşlar standarttır. Malzemecisi, yazılımcısı, sayısalcısı rfcisi de aynı maaşı alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.