Şimdi Ara

MÜHENDİS OĞULLARIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobbler

Tangodan sonrasını okumadım.
    Bizim mahalleden Ökkeş'in oğluda ben okumam diyordu. Okumayana iş olmadığını görünce dört elle sarıldı kitaplarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss no güven

• Yüksek lisans yapmayarak daha iyi bir konum ve maddi imkan elde edecekseniz, size helal olsun!
  • Kafası eren ve çalışan, yüksek lisansını da yapar, yabancı dilini de geliştirir. Kafasızlığın alemi yok!
  • Maddi ve manevi tatmin sağlayan yüksek lisans ile yabancı diller önemsenmelidir.
  • Kişi isterse ve üşenirse, hiç yüksek lisans yapmaz.
  • Çalışan kazanır.
  • Hikayeniz gerçekmidir değilimdir bilemem ama verilmek istenen mesaj ve öneriler bence çok faydalı..
    Kişinin hangi mesleği seçerse seçsin kendini geliştirmesi, çalışması ve başarı istiyorsa hırslı olması gerekli..
    Teşekkürler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam işiniz gücünüz yok mu da bizi trollüyorsunuz ya hu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merent57

Hikayeniz gerçekmidir değilimdir bilemem ama verilmek istenen mesaj ve öneriler bence çok faydalı..
    Kişinin hangi mesleği seçerse seçsin kendini geliştirmesi, çalışması ve başarı istiyorsa hırslı olması gerekli..
    Teşekkürler..
    Merent57 gibi akledenler her zaman kazanır ve işlerinde amir, baş konumda olurlar. Çalışmayıp mahallede ıslık öttürenler yayan ve yavan kalır.

Duyula, biline, akledile!..
  • Bizim delikanlılardan birisi liseden sonra 18 sene, diğeri 14 sene eğitim aldı.

İki senelik yüksek lisansa mı üşeniyorsunuz?
  • Biline ki, bizim iki delikanlı ODTÜ Makina ve İnşaat'ta 8' er sene okuyup, Makina Yüksek Mühendisi ve İnşaat Yüksek Mühendisi olduktan sonra, çalıştıkları firmalar onlara Milano ve Madrid'de de 2' şer sene süren MBA İşletme eğitimi sağladılar. Uluslararası İş İdaresi dalında eğitim verdirdiler.

Her ikisi de, liseden sonra 10' ar sene okumuş oldular. Bu eğitimleri almasalardı, Avrupa'daki dünya devi şirketlerde Direktör olamazlardı.
  • Yüksek lisansı olmayanlar, başvurdukları işyerlerinden eli boş dönüyorlar. Bunu idrak eden kendini kurtarır.
  • Ne kadar yüksek lisanslı insanımız olursa, o ölçüde daha iyi yolda oluruz.
  • Okuyalım ve çalışalım, bilgili olalım.. BİLGİ çağındayız!..
  • Akıllı ve zeki olanlar, istikballerini erken, yani genç yaşta sağlarlar. Hızlı, hırslı, iddialı, çalışkan ve bilgili olmak lazımdır.
  • Görücüye çıkmak kolay değildir. Dört dörtlük olmak gerekir!.. Kız istemeye gidenler de terlerler!..

1. Hangi okul, hangi branş?..

2. Yüksek lisans yaptınız mı?

3. Hangi yabancı dilleri konuşuyorsunuz?

4. Nerelerde iş deneyimi sağladınız?

5. Hangi büyük projelerde çalıştınız?

6. Yabancı ülkelerde okuyup çalıştınız mı?

7. Hangi kurslara ve sertifika programlarına katıldınız?..

8. Vesaire, vesaire!..

Ya Destur, Has Dur!..
  • Onlar akıl ettiler ve çalıştılar sizde çalışın.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.