Şimdi Ara

MÜHENDİS OĞULLARIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En azından bey amca sizden daha kaliteli troll yapıyor o yüzden susun ve tadını çıkarın.
  • Çalışmayanlar ne alemdir, mahallede yayan ve yavan kalacaklarını bilmezler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bey amca sen bakma burda troll diyen övünüyor diyen saçmalıyor diyen "ZEKİ" budala arkadaşlara. Onların aklı kenefe kadar çalışıyor maalesef :(

Yahu bana beş altı paragrafta bu kadar bilgi veren tecrübe aktaran ders olabilecek bi yalan göstersenize ? Hadi yalan olsun zaten öyle her önüne gelene troll muamelesi çeken geri zekalı arkadaşlar madem herkesi tak diye tespit edecek kadar zekisiniz de bu konudan almanız gereken bilgileri alıp çıksanız ya hani yalan bile olsa akıllı adam bu bilgileri alır öğrenir.

Sen bakma bu forumdaki 3.hesabım 4.yılımdayım ( kapanan hesaplar) inan bana 4 yıldır böyle leş bi nesil yetişmedi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sciencern -- 30 Ağustos 2018; 0:56:41 >
  • Yahu bir de trol olmadığını savunan saf kalpliler var. Siz savundukça bilgisayarının başında kahkaha atıyor bu andaval.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONU HAKKINDA yazmalısın!.. Bu konuda tek bir cümlen yok!. Duy, bil ve aklet!. Artık büyümelisin! Küfürbazlığın sonu nereye kadar?

• Bu forumda niye bu kadar şizofren var ya

• tahaxis07, terbiye sınırlarını zorlama ve ders çalış!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tataRkralı_14

Bu mesaj silindi.
    and. liseleri eskiden 7yıl dı(orta+lise) orta bölümünden sonra merkezi bi sınavla fen liselerine geçilebiliyordu.
  • Raven66 bey amca yazılarınızı severek okuyorum yalnız ben karıştırdım galiba. 2 tane de tıpçı vardı onlar kimdi?
  • misafir. M kullanıcısına yanıt
    6 evladım vardır. Bunlardan ikisi ODTÜ İnşaat ve Makina mezunu. Diğer ikisi Tıbbiyelidir. Diğer oğlum ise Mülkiye İktisat mezunudur. Gelinim'de Hacettepe Tıp mezunudur.

Biline ve akledile!

• ne mutlu onlara ki sizin gibi bilinçli bi babaya sahipler. nice gençler var ki hiç okumamış ebeveynleri var.onların işi çok daha zor.

hakikaten "Biline ve akledile!" bey amca.
  • Robot musun hocam ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.