Şimdi Ara

MÜHENDİS OĞULLARIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C6513A427

.
    Zaten öyle, memurlar.netteki saymüd isimli bir adamın yazılarıhttps://forum.memurlar.net/konu/263540/4.sayfa :SAAD:AS:DAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 29 Ağustos 2018; 17:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar.ramazan

Sayın Jokerberg ;

O türde nice, binlerce genç var!.. Zor şartlarda okudular..

Ben de, bizimkileri okuturken çok zorlanmıştım.. Üçü birden okuyordu. Dershane de gerekiyordu.. 1991 yılında bilgisayar ile tanışsınlar diye, arkadaştan 2.500 ABD Doları borç aldım.

İki senede zor ödedik.. Şimdikilerle kıyaslanmaz ve uyduruk kalır. 120 Megawaytlık harddiski vardı.. Bizi ne sandınız?.

Bizimkilerin yüksek lisans yapmasında, MBA almasında, ikişer yabancı dil daha öğrenmelerinde; bizim bir katkımız olmadı.. Hepsini, çalıştıkları yerli veya yabancı dev şirketler yaptı.

Yurtdışına gönderecek para nerede? Hep çalışırken okudular!.

Şimdi NASA'da Doçent Doktor olan 33 yaşındaki makinacı, ODTÜ de okurken, yemekhaneden ekmek çalarken yakalanmıştı. Rektör nedenini sorduğunda; "Hocam, bu üç dilim ekmeği akşam yemeği niyetiyle evde yiyecektim!" demişti.. Bizimkinin arkadaşıdır.

Müthiş bir fizikçidir. Üç tane buluşu var!. Halen Ohio'dadır.

ODTÜ Rektörünü ağlatan olayın, yakın tanığıyım.. Selamlar!..
    Ekmek bedavaydı yemekhanede (tabii eskiden farklı olabilir).

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerdik2

Virus falan mi bu ne
    Memurlar.net trolü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi valla benim de ideallerimde senin oğulların gibi olmak var ama fakat ya hedefime ulaşamazsam diye de düşünmüyorum değil. Seneye üniversite sınavına gireceğim. Amacımda bir derece yapmak var. Şu an tek İngilizce biliyorum bilmiyorum yeter mi bu devirde. Dereceye oynamak için elimden geleni yapacağım doğrusu
  • ilk 3-4 cümleyi okudum

sonra dedim ben bunu hatırlıyorum

memurlar net ten çalıntıymış

daha önce biri paylaşmıştı galiba

memurlar netteki konuyu okumuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll mü bu arkadaşlar :d
  • Benimle dalga geçen üyelere Allah akıl fikir versin?. Bunların akıl ve zekalarının çok kıt olduğu besbelli..

• quote:

Orijinalden alıntı: j0kk

Abi valla benim de ideallerimde senin oğulların gibi olmak var ama fakat ya hedefime ulaşamazsam diye de düşünmüyorum değil. Seneye üniversite sınavına gireceğim. Amacımda bir derece yapmak var. Şu an tek İngilizce biliyorum bilmiyorum yeter mi bu devirde. Dereceye oynamak için elimden geleni yapacağım doğrusu
    Bazı avareler gibi olunmaması veya kalınmaması için, yapılması gerekenleri yazdım ve anlattım.. Mahalleden çıkmanın yolunu da belirttim.. Bazıları için yazmadım.. Binlerce has genç için yazdım.. Üniversite mezuniyetine kadar alınan eğitime % 60 dersek, kalan % 40 eksikliğin başka yolu yoktur.. Olsa bile, maddi ve manevi getirisi az veya kıt olur! İsteyenler fikir edinir, okur.. Şimdiki halinden memnun olsa gerek ki,

Bazıları hariç, her has gence yazdıklarımı öneririm.. Has takdir hakkı da kendilerinin olur!. Maratoncu olmak şarttır!

Şaştığım, yazdıklarımın bazılarının geleceğini etkilemesi..

Asıl çalışma ve geleceğe iddialı hazırlanma işi, Üniversite mezuniyetinden sonra başlar.. Bunu asla ve asla unutmayalım.

Has gelecekler ve idealler, parlak umutlar dilerim.

• Saygılar hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memurlar net teki ruh hastası burayı da mı buldun?

• quote:

Orijinalden alıntı: seabreeze

Memurlar net teki ruh hastası burayı da mı buldun?
    Nice senedir TÜRKÇE bile öğrenemedin, bre küfürbaz!.. Bir baltaya da sap olamadın!.. Oku, çalış!

• AKIL ve ZEKA, BİLGİ... Bunlar yoksa; sığ mahallede veya ahali içinde dar-düdük, boynu bükük kalınır.

• Dayı senin oğlanlar bekarmı onu söyle
  • ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt
    Oğlum nişanlandığında gelin adayımıza "Bu eğitim ve kariyeri nasıl aldınız?" demiştim.. "Çalışarak ve çalışmaktan zevk alarak!"

demişti. İst.Üsküdar Anadolu Lisesi (7 yıl), İst.Fen Lisesi, İst.Cerrahpaşa İngilizce Tıp, Hacettepe İng.Tıp'ta Uzmanlık..

Herkes gezerken, tozarken, dizi seyrederken, hay-huy peşinde koşarken; öğrenciliğinde çalışanlar hep kazanırlar. Toplamda 23 yıllık eğitim alan gelinimiz, "Eğer; üç yıl daha okursam, daha iyi bir çocuk doktoru ve bu dalda cerrah olurum!" diyor.

Düşünelimki Fen Lisesinden sonra; 7 yıl İng.Tıp, 5 yıl Uzman

Tıp, 3 yıl Cerrahi olmak üzere, toplamda 15 yıllık eğitim..

Can mı dayanır?. Bal gibi dayanılır, işte.. Hiç bir ademoğlu veya havva kızı; kesinlikle dört yıllık eğitimle yetinmesin!

• zihnine,klavyene sağlık bey amca
  • Jack burda ne işin var?

• misafir. M kullanıcısına yanıt
    baband kullanıcısına yanıt
    baband 4.0 kullanıcısına yanıt
    Keşke herkes bu gençler gibi akıllı ve selim olsa, geleceklerinin peşinden koşsalar. Görünen köy kılavuz istemiyor ki bazı avareler hala mahallede ıslık ve küfür çalarak taş topluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatar.ramazan -- 29 Ağustos 2018; 18:36:48 >
  • 11 sene öncesinden bire bir copy paste ama araya roleplay de sokuyor arkadaş fgdfgd

direkt link:https://forum.memurlar.net/konu/cevap/349e5d8d-3bd3-e111-9ef8-14feb5cc13c9/
  • Avsnalajd bigibtirgit aw memuru.memurlarnette de görmüştüm bu dayı 2000 lira maaş alıyor çocuklarını sergileyerek orgazm oluyor her dakikada bir bizim has delikanlılar falan saçmalıyor bir şeyler yazık vallaha acıdım bu foruma da geldiysek işimiz bitti demektir

• Oğlanlarla amma hava attın dayı
    Ben sevmem benim oğlum şöyle böyle denmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 29 Ağustos 2018; 19:42:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.