Şimdi Ara

Mühendislik düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

dokuz eylül ee nasıldır sence ya da eskişehiri mi tercih etmeliyim ona nazaran

ee yazacağına bilgisayar müh yaz. bana dua edersin.

dur bir diego zaten ortalık karışık

zaten ee ile pc yazıcam ikisinden hangisi üstte kalacak soru işareti zaten. sebepleriyle diyeydin şunu

ee nin 2 çalışma alanı var. Elektrik (enerji) ve bilişim (IT)

eğer elektrik düşünüyorsan düz elektrik mühendisliği yazman daha avantajlı yıldız veya itü de.

eğer bilişim alanı düşünüyorsan bilgisayar müh daha avantajlı.

ee de yazılım falan çok az görüyorsun. sonradan öğrenmesi de hiç kolay değil

• Hocam malzeme,nukleer enerji ve otomotiv bolumleri nasildir sizce siralama yapmak gerekirse nasil siralardiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Hocam malzeme,nukleer enerji ve otomotiv bolumleri nasildir sizce siralama yapmak gerekirse nasil siralardiniz ?

otomotiv, nükleer enerji, malzeme
  • Biyomühendislik ve ya biyomedikal mühendislik nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Bir şey değil, umarım yardımcı olabilmişimdir.

Buyurun Türkiye'deki üni'lerin mühendislik alanına göre akademik sıralaması:

2011-2012 dönemi:
    http://www.urapcenter.org/2011/country.php?ccode=TR&rank=eng

2012-2013 dönemi:
    http://www.urapcenter.org/2012/country.php?ccode=TR&rank=eng

listeye bakarsanız lafla peynir gemisinin yürümediği apaçık belli oluyor.

Mesela kimsenin beğenmediği Osmangazi üni., Sabancı, Koç, İzmir Yüksek teknolojinin üstünde.

Gazi, Ege, Fırat, Erciyes, YTÜ ise ilklere oynuyor.

bu tarz ne idüğü belirsiz şeylerle de peynir gemisi yürümez tamamen saçma bi sıralama alakasız deli saçması

• quote:

Orijinalden alıntı: tombraider35

Biyomühendislik ve ya biyomedikal mühendislik nasıl?

sıralamanız kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: LongWayRound

quote:

sıralamanız kaç

14-15-16 bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombraider35 -- 1 Temmuz 2013; 1:44:12 >
  • Bana deme arkadaşım, ben hazılrmıyorum bu sıralamayı.

şikayetlerin için Informatics Institute, METU, Ankara

ve ayrıca URAP'ın ne olduğunu öğrenmek için >http://tr.wikipedia.org/wiki/URAP
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Bana deme arkadaşım, ben hazılrmıyorum bu sıralamayı.

şikayetlerin için Informatics Institute, METU, Ankara

ve ayrıca URAP'ın ne olduğunu öğrenmek için >http://tr.wikipedia.org/wiki/URAP

urap'ın ne olduğunu biliyorum bu tarz şeyler traş araştırmalar kusura bakma bi kıstas olamaz. türkiye'de en iyi mühendislik eğitimi bilkent, odtü, itü ve boğaziçinde veriliyor. en vizyonlu eğitim ise bilkent ve boğaziçinde. odtü itü vs. tek tip adam yetiştiriyor.

• quote:

quote:

quote:

sıralamanız kaç

14-15-16 bekliyorum.

tıp fakültesine gitmenizi öneririm. maddi durum yeterli ise özele gidin bi sakınca yok. diş hekimliği de düşünebilirsiniz
  • quote:

quote:

Hocam malzeme,nukleer enerji ve otomotiv bolumleri nasildir sizce siralama yapmak gerekirse nasil siralardiniz ?

Nükleer Enerji mi?:dArkadaşım gözünü seveyim yazma şu bölümü benden sana tavsiye pişman olursun.Ayrıca Otomotiv yerine Makine okumanı öneririm.Esenle kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykronos

quote:

quote:

Nükleer Enerji mi?:dArkadaşım gözünü seveyim yazma şu bölümü benden sana tavsiye pişman olursun.Ayrıca Otomotiv yerine Makine okumanı öneririm.Esenle kalın.

5-10 seneye görürsün hocam nükleer enerjiyi (: şakaya gelmez mekatronik vs. gibi balon bi meslek değil. mekatronik mühendislerinden özür diliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

5-10 seneye görürsün hocam nükleer enerjiyi (: şakaya gelmez mekatronik vs. gibi balon bi meslek değil. mekatronik mühendislerinden özür diliyorum

Mekatronik hakkında dediklerine katılıyorum ancak nükleer enerji mühendisliği o dediğğinden olması zor işte.Sen şimdi açılacak santrallere güvenerek bunları söylüyorsun ama onlar için kadrolar çoktan yollanmaya başlandı ve ilerde o kadar da yüksek bir iş arzı olacağını düşünmüyorum bu alanda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mekatronik hakkında dediklerine katılıyorum ancak nükleer enerji mühendisliği o dediğğinden olması zor işte.Sen şimdi açılacak santrallere güvenerek bunları söylüyorsun ama onlar için kadrolar çoktan yollanmaya başlandı ve ilerde o kadar da yüksek bir iş arzı olacağını düşünmüyorum bu alanda.

peki hocam dediğiniz gibi olsun. otomotiv mühendisliği yerine de makine mühendisliği okunması gerektiğinden bahsetmiştiniz zaten

• Endüstri Mühendisliği ve makine Mühendisliğini karsilastirirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki hocam dediğiniz gibi olsun. otomotiv mühendisliği yerine de makine mühendisliği okunması gerektiğinden bahsetmiştiniz zaten

Beni iyi anlamışsınız.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Paul Jobs

Endüstri Mühendisliği ve makine Mühendisliğini karsilastirirmisiniz

bilkent, odtü, sabancı, boğaziçi dışında bi yerde endüstri okuyacaksanız işler değişir. bunun yerine makine okuyun sizin için daha iyi olur. endüstri mühendisliği biraz vizyon işi. özellikle bilkent bu vizyonu size fazlasıyla verir. makine okuyup yöneticilik masterı yaparsanız ve vizyonuna güveniyosanız daha iyi olur tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu-ce

Makine mühendisliği diğer mühendisliklerin yanında fazla mı zor? Böyle bir sey duymuştum dogru mudur

çoğu mühendisliği okumak zordur. Ama bazıları çok daha zordur. üniversitee göre de değişir zorluk derecesi. genel olarak mekatronik, makine, elektrik, elektronik haberleşme mühendislikleri daha zordur. gelmeyin hacı makineye, zaten senede 250 mezun veriyoruz :) her yer mühendis oldu :)
  • arkadaşlar merhaba,

öncelikle emeklerinizin karşılığını almanızı dilerim. Eğer yurtdışında eğitim düşünüyorsanız size yardımcı olabilirim (en azından danışmanlık ücretinde indirim yapabilirim).

http://avusturyam.com/ sitemiz.

* Avusturya'da harçlar senelik 1500 Euro.

* Kabul için en önemli şart "Avusturya'da okumak istediğiniz bölümün aynısını Türkiye'de devlet ya da vakıf üniversitelerinden birinde kazanmanızdır, kazanılan bu bölüme kayıt zorunluluğu yok, sadece kazanmış olmanız yeterli" Detaylar:http://avusturyam.com/avusturya-lisans-egitimi.html

* Başvuru yapılamayacak bölümler: Ekonomi bölümleri için ön kayıtlar bitti maalesef. Bir de TIP ve Hukuk hem şartları zor hem okuması, tavsiye etmeyiz.

* Aylık 800 Euro yaşam masrafı

* Ve bu işi yapıyor olsak bile, Avusturya'da okumak en az Türkiye'de okumak kadar zordur bunu da belirtelim..

Diğer detaylar sitemizde.

Teşekkürler, Başarılar

• arafta kalanlar bana ulaşsın. sıralamanızı ve kaçıncı girişiniz olduğunu bana söylemeniz gerekmekte. ayrıca hayattan beklentileriniz ve nelerle ilgilendiğinizi de belirtirseniz sizin faydanıza olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.